Projectie:

Mensen die mijn online basiscursus hebben gekocht weten het al uitgebreid, maar in het kort ga ik toch nog even uitleggen hoe wij projecteren.

Jij creëert je levensfilm en realiteit met je overtuigingen, je gevoel, je gedachten.  Jawel! Zo machtig en groots zijn wij!! Magisch toch?

Als alles trillende energie is en wij trekken alles aan wat wij uitstralen dan kun je jezelf zien als een projectielamp. Alles wat IN mij speelt, wordt geprojecteerd naar buiten.

VOEL je je arm, dan zullen er allemaal situatie voorkomen in jouw leven die je dat gevoel blijven geven. Het is namelijk jouw thema. Nogmaals, wat je aandacht geeft, groeit en zal je uit gaan stralen. En wat je uitstraalt krijg je terug.

Ander voorbeeld: VOEL je je minderwaardig, dan zullen er in jouw leven steeds situaties voorkomen waardoor dat gevoel versterkt kan worden. Deze situaties blijven zich herhalen. (totdat je dit doorziet)

Het is heel belangrijk om te kijken als je weer eens in zo’n situatie zit, wat jouw gedachte was nét voordat je je zo voelt. Je moet dan even helemaal uitzoomen, niet in je verhaal blijven, maar even helemaal bij jezelf blijven (JIJ bent namelijk degene die deze film heeft bedacht 😉 ) Als jij alles kunt creëren wat je wilt, dan hoef je dat toch niet te projecteren?

Begeleidingssysteem.

Het universum helpt jou met emoties, het perfecte begeleidingssysteem, je innerlijke tomtom! Heb jij namelijk zo’n emotie dan zegt dat heel veel over hoe je verwijderd bent van je innerlijke, van je essentie, van je ware zelf. (want die is er een van vrede, vreugde en liefde <3 ) Alsof je met een sterk elastiek aan je vredige en liefdevolle innerlijk vastzit, maar jij met je hoofd en je verhaal enorm de andere kant op wilt! Dat geeft spanning en stress!

Je emoties zijn dus een geweldig begeleidingssysteem dat jou weer de weg naar binnen wil wijzen… Voel het eerst even helemaal door.. geef je gevoel de ruimte zodat het vanzelf kan wegstromen, alles is energie en energie is altijd in beweging. Stap uit je verhaal om te kijken waarom jij dit projecteert en wat je eraan kunt doen. Elke emotie kan je zeggen wat je precies mag doen om weer bij je innerlijke vrede te komen. Want emoties krijg je enkel en alleen door de gedachtes die je hebt. En gedachtes kun je niet veranderen, maar je kunt nog altijd KIEZEN welke gedachte jij wilt waarmaken in je leven.

En je kunt  alle gedachtes ‘overschrijven’ met andere gedachtes die jou dienen waardoor je andere situaties en kansen zult aantrekken. Ook al ben je geconditioneerd en zie je je hele leven al armoe om je heen!! Die zware energie mag helemaal oplossen! Jij hoeft er niet voor te kiezen! Ga visualiseren wat je allemaal kunt doen met veel geld. Ga je rijkdom tellen! Ga bekijken waar je allemaal blij mee bent, ga de lichtere kant nog meer belichten. Met geld, met familie, zie de rijkdom van de zee, van het zand, van de lucht, van de bomen in het bos…overal is overvloed! en alles is mogelijk! Jij schrijft het script van je eigen film!

Focus je op mensen die makkelijk geld uitgeven, en bedenk dat alles ook voor jou mogelijk is en heb een natuurlijk vertrouwen op het universum en op hoe het leven werkt.  Snel zal het gevoel van armoe van je afglijden en je zult zien dat geld steeds makkelijker zal gaan stromen.

Zolang jouw perceptie namelijk niet verandert, zal dit in jouw leven blijven opspelen. Net zolang totdat jij DOORZIET dat het JOUW gevoel is dat blijft triggeren. Verander je gevoel, je gedachten over de situatie en je zult zien dat het in jouw leven niet meer zal opspelen. Dit vergt veel bewustzijn en wakkerheid van iemand, maar het verandert je leven! <3

 

Nieuw!! V.I.P. middag of ochtend
Natuurlijk Vertrouwen