Wat is het eigenlijk…ziekte? Wat gebeurt er dan in ons lichaam? Zijn we zomaar ineens gewoon maar ‘aan de beurt’ om (chronisch) ziek te worden? Waarom, hoezo? Dat kan toch niet?

Is het werkelijk een soort van Russische roulette? Waarom ontstaat eigenlijk een griep, verkoudheid, een blaasontsteking? Waarom heb ik eczeem? Over ons lichaam en wat ziekte is had ik enorm veel vragen en op deze zoektocht heb ik de antwoorden gevonden!

Dr. Hamer (een internist uit Duitsland) is in de jaren 80 na zelf kanker te hebben gehad met deze vragen aan de slag gegaan en met al zijn patienten een enorm onderzoek gestart naar de logische verklaringen van ziekten. En hij heeft ze gevonden!

Hij heeft ze samengevat in 5 natuurwetten die verklaren waaróm jij de ziekte hebt, wat er precies in je lichaam gebeurt in verschillende fases van de ziekte. Er IS namelijk een heel andere kijk op ziekte! Er is een volkomen logische REDEN dat je lichaam doet wat het doet.

Ons lichaam dat automatisch altijd zorgt voor ademhaling, bloeddruk, hartslag…we hoeven er niet over na te denken, alles gebeurt op totaal automatische manier volgens een programma. Het is fantastisch hoe ons lichaam elke seconde bezig is om ons te laten (over-)leven.  <3

Er is dus ook een logische verklaring voor alle ziektes die zich in je lichaam voltrekken! Alleen moet je wel weten wat er aan de hand is! De wetenschap WAAROM en hoe een ziekte ontstaat geeft je zoveel rust en vertrouwen en al je angst verdwijnt! Deze kennis stelt je weer in staat om zelf de verantwoording voor dat wat gebeurt in je lichaam ter hand te nemen.

BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN!

Binnenkort geef ik een presentatie over de 5 natuurwetten van dr. Hamer. Die leggen jou op een duidelijke manier uit hoe en waaróm een ziekte ontstaat en ook hoe een ziekte verloopt. Ook chronische ziekten en allergieën komen aan bod.

Je krijgt een totaal andere kijk op ziekte die je tot nu toe gehoord heb, dus sta open voor een andere zienswijze. Maar wel een die jou tot dienst is en die enorm waardevol is voor de rest van je leven.

Leg jij jouw ziekte ook in handen van ‘anderen’ of wil jij zelf weten wat er aan de hand is? Kom dan eens luisteren wat dit voor jou kan betekenen.

Locatie: De eerstvolgende presentatie is op 20 nov. 2020 in bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout om 19:30 uur. Inloop 19:00 uur. Investering in jouw gezondheid voor deze avond is € 29,50 p.p. incl. btw. (veel minder dan één kort doktersconsult!)

Voel wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Leer de 5 natuurwetten voordat er ooit iets gediagnosticeerd wordt bij jou en verhoog van te voren je bewustzijn op ziekte!

Je kunt je hier aanmelden.

Workshop wet van aantrekking en spiegelogie
Access Bars sessies