Een lezing van Margriet Wentink op 13 maart 2020 in Natuurlijk Vertrouwen.

Als jong kind ben je afhankelijk van de verzorging en liefde van je moeder. Maar soms kunnen moeders die niet voldoende bieden, en dat kan je hebben verwond. Misschien denk je daar liever niet aan terug, of neem je er genoegen mee omdat ze zo haar best heeft gedaan. Maar als je als volwassenen ongelukkig bent in je relaties met andere mensen, je draai niet kunt vinden, of gevoelens hebt die je niet begrijpt, dan zou dat met het mamatrauma te maken kunnen hebben

Margriet Wentink specialiseerde zich in het werken met opstellingen als traumaverwerkingsmethode. Door haar jarenlange praktijkervaring en haar nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van deze methode geldt zij als expert binnen dit vakgebied. Zij is initiatiefneemster van Interakt, een centrum voor opleiding en begeleiding, Tevens geeft zij training opleiding, supervisie en begeleiding in België en Duitsland.

Ook heeft zij het boek geschreven Mamatrauma. Dit kun je hier bestellen.

Op 13 maart komt zij een lezing geven in Natuurlijk Vertrouwen. Investering voor deze avond is €25,00 over te maken na aanmelding en ontvangst van een bevestiging. De lezing begint om 19:30 inloop zaal 19:00 uur. Je kunt je hier aanmelden.

Human Design lezing