Bewustzijn als medicijn

Wat zegt ons onze ziekte en waarom ontstaat het? Het lichaam doet toch niet zomaar wat? Het is een vraag die ik vaak aan mezelf stelde. En sinds de ziekte en het overlijden van mijn schoonzus ben ik echt gefascineerd over waarom iemand nou precies ziek wordt.

Waardoor ontstaat het en wat gebeurt er precies is ons lichaam? Altijd heb ik het gevoel gehad dat je innerlijke gevoel verband had met een ziekte die zich uitdrukt in je lichaam. Er moest in mijn beleving een verklaring zijn voor waarom ons lichaam doet wat het doet. Nooit had ik gedacht dat het allemaal nog simpeler was dan ik me kon voorstellen.

Ik heb veel geleerd over de 5 natuurwetten van dr. Hamer en ben zo enthousiast over hoe ons lichaam werkt. Dit zou iedereen moeten weten! Niet de verantwoording voor elke ziekte of aandoening maar bij de dokter neerleggen en kijken wat voor pleister of pil of andere oplossing hij er voor heeft.

Als we in de keuken komen en zien een plas water liggen gaan we toch ook kijken waardoor het komt? Dan zoeken we toch eerst waar het vandaan komt? Dan draaien we toch ook eerst de kraan dicht voordat we gaan dweilen?

Hoe komt het toch dat we zoveel meer vertrouwen hebben gekregen in het farmaceutische systeem met alle pillen, chemische oplossingen en alsmaar voortdurende controles…

Nu ik weet dat ons lichaam precies doet wat het moet doen volgens de natuurwetten, heb ik ongelofelijk vertrouwen in mijn lichaam gekregen, dat alles doet om te overleven! Vertrouwen in je lichaam, in tegenstelling van de reguliere geneeskunde die ons bang en angstig maakt voor ons eigen lichaam en allerlei complicaties enz.

Ik ben dankbaar, enorm dankbaar voor alles wat ik al mocht leren en ik ben dankbaar voor de klanten die ik al bewust mocht maken van het ongelofelijke intelligente lichaam dat ze hebben en het vertrouwen dat ze mogen hebben daarop.  <3

Wil jij ook weten waarom een ziekte die zich uit in jouw lichaam te betekenen heeft, dan kunnen we daar samen naar kijken.

Bewustzijn als medicijn!   

Tarief: Een sessie kost  € 80,-  per uur incl. btw.  Elk half uur langer € 40,- extra.

Houd er rekening mee dat de eerste sessie wellicht ongeveer 2 uur duurt. Klik hier voor een afspraak.