de trekkracht van het leven

Iedereen is uniek en groeit door de levensstroom die door hem heenstroomt volgens zijn eigen unieke script (blauwdruk). Volgens jouw script zul jij bijvoorbeeld opgroeien als een tijger. Ga jij je vervolgens gedragen als een vis in een kom (omdat je dit hebt ‘meegekregen’ of omdat ‘de hele familie nu eenmaal zo is’, of ‘omdat er toch geld op de plank moet komen’), dan zal de trekkracht van het leven je dat laten merken.  Ga je stevig door met dat waar je hart uiteindelijk níet ligt, dan zul je steeds meer signalen krijgen van het universum. Totdat je uiteindelijk een burn-out of depressie hebt of met een andere ziekte in bed komt te liggen!!

Dán is het echt tijd om te kijken en te luisteren, wat is het dat mijn lichaam me wil zeggen? Wat is het dat er door mij heen geboren wil worden? Ga doen wat jij wilt! Dat is voor jou bestemd!  Schenk aandacht aan wat je wilt, wat was altijd jouw droom? Wat is het waar jij weer blij van wordt? Hoe kun jij het leven anders zien zodat jij weer de draad kunt oppakken en gelukkig kan zijn? Begin met de eerste stap en kijk wat er mogelijk is!

Heel vaak door te kijken wat mogelijk is komt er al een opening en gaat de zon weer schijnen. Het is verbazingwekkend hoe snel dit kan gaan! De nieuwe energie geeft je weer een enorme boost waardoor je snel uit het diepe dal van depressie kunt komen.

 Ik (ervaringsdeskundige) kan je daarmee goed helpen. Samen kunnen we kijken hoe we jou in de goede richting van jouw pad krijgen. Ik coach mensen met de wet van aantrekking en andere natuurwetten die jij bewust kunt toepassen in je leven zodat je gaat aantrekken wat jij graag wilt!  

Ik WEET dat je snel uit het dal kunt komen en je weer door kunt gaan met je leven, maar nu op de manier die bij jou past en waar jij blij van wordt! We zijn hier werkelijk om te genieten van het leven! Het is je geboorterecht! Claim dat recht!

Ik doe ook veel afspraken via Zoom. Dus, waar je ook woont.. je hoeft niet eens de deur uit!  Maak een afspraak, ik help je graag!  <3