Ontwaak ACE the solution

Op zaterdag 17 juli komt Goedele Vercnocke uit België, bekend van het boek ‘liefde ontmaskert’ de workshop ONTWAAK ACE The Solution in ons Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen geven. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Deze dagworkshop staat helemaal in het teken van antwoorden op jouw vragen: de zin van jouw leven, verbinden met je eigen hart, dromen waarmaken, overvloed creëren, genezing bekomen, gelukkig zijn in je werk, familie en met jezelf..

Goedele Vercnocke

We nodigen iedereen uit die ook maar één stap verder wil komen in zijn of haar leven, deze dag brengt: “The Solution”.

Zowel de korte oefening (met het wensenkaartje) als de lange meditatie van The Solution zijn krachtige hulpmiddelen om onze (slapende) innerlijke wijsheid en potentie wakker te maken en in werking te stellen.

Hoe komt dit? Onze frequentie verhoogt en belemmeringen, valse overtuigingen en blokkades lossen op. Mooie resultaten dienen zich aan bij consequent toepassen.

Heb je een probleem, ben je momenteel ziek of ben je niet gelukkig in je werk of je relatie, zijn er problemen met je kinderen, … of wou je gewoon je energiefrequentie verhogen en je bewustzijn verruimen: alle mogelijkheden om hier een oplossing voor te creëren worden wakker gemaakt.

“The Solution” werd gecreëerd door Dr. S.K. Ramesh. Hij kwam het ons leren en nu mag ik het doorgeven..

Datum: 17 juli 2021

Prijs: €108 – Betaling ter plaatse.

Locatie: Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg 2, 1435 CK Rijsenhout.

Tijd: van 11:00 uur tot 16:30 uur. Lunch meebrengen, drank (koffie, thee, water) en tussendoortjes aanwezig.

Aanmelden kun je doen via het inschrijvingsformulier. Wees er snel bij, er is beperkt plaats, vol=vol.

Begeleiding: Goedele Vercnocke DRPF teacher België en Nederland