Je droomleven leven

Mijn eigen bewustzijnscentrum gemanifesteerd met de wet van aantrekking!

Deze website gaat over het Natuurlijk vertrouwen dat wij mogen hebben in het universum én in ons eigen lichaam. Ik vertel je wat ik allemaal heb ontdekt over de universele natuurwetten en hoe deze werken.

Ondertussen ben ik expert in de wet van aantrekking en ik heb mij de laatste jaren enorm verdiept in de Germaanse Geneeskunde die alle ziektes kunnen verklaren en uitleggen.  Daarbij ben ik ook gediplomeerd hypnotherapeute en geef ik Access Bars en Reiki healing. 

Ik zet al mijn expertises in om jou te helpen om je weer te herinneren aan het zelfhelende mechanisme van je lichaam en het zelfregulerende universum zodat je je kunt overgeven aan alles wat is en hierin vertrouwen krijgt. Alles, werkelijk alles heeft een reden, niets gebeurd voor niets.

Door de de wet van aantrekking bewust toe te passen heb ik bijvoorbeeld mijn eigen bewustzijnscentrum aangetrokken en ik coach nu mensen die met toepassing van deze wet ook hun leven vormgeven zoals zij dit graag willen.

Alles wat jij NU in je leven hebt is (bewust of onbewust) gemanifesteerd door jou, een weerspiegeling van hoe jij de wereld ziet. De wet van aantrekking is altijd aan het werk. Ervaar jij het leven niet als een feest, dan kun je dat dus veranderen…Het is gewoon een kwestie van goede inzichten krijgen zodat je kunt omdenken en je je mindset kunt veranderen.

Ik help je daar graag bij. Ik geef workshops en persoonlijke VIP trajecten van 6 weken tot een paar maanden om jouw transformatie te begeleiden. Kijk even naar mijn aanbod.

Snuffel gerust even rond op de site, heb je nog vragen, bel of mail mij! Kijk bij contact.

Hellen van Rooijen 💖

(foto van mij is gemaakt door Jacqueline van de Koevering)