Je droomleven leven

Mijn eigen bewustzijnscentrum gemanifesteerd met de wet van aantrekking!

Deze website gaat over het Natuurlijk vertrouwen dat wij mogen hebben in het universum én in ons eigen lichaam. Ik vertel je wat ik allemaal heb ontdekt over de universele natuurwetten en hoe deze werken. Daarbij ben ik hypnotherapeut en geef ik Acces Bars en Reiki healing en ik zet al mijn expertise in om jou te helpen het zelfhelende mechanisme van je lichaam in te zetten zodat je gezondheid en meer geluk in je leven ervaart. Ook mijn kennis van de wet van aantrekking is daarbij geen ondergeschoven kindje.

Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen bewustzijnscentrum aangetrokken met de wet van aantrekking en ik coach nu mensen die met toepassing van deze wet ook hun leven vormgeven zoals zij dit graag willen.

Want het leven is een feest en gelukkig zijn is je geboorterecht!

Ons leven scheppen wij zelf met al onze gedachten, onze woorden en onze overtuigingen. Alles wat wij aandacht geven zal in een later stadium manifest worden. Zo werkt de natuur, zo werkt het leven. Hoe simpel is het..!? De energie van je gedachte krijgt steeds meer een vastere vorm door jouw aandacht (= levensenergie) en uiteindelijk zal het in je realiteit verschijnen. Je hoeft dus alleen maar te blijven denken aan alles wat je graag ziet, waar je blij van wordt en wat je graag in je leven zou willen.

Maar het probleem is eigenlijk dat we elke dag veelal herhalen wat er gisteren en daarvoor gebeurde…We WETEN al hoe het leven is, want dat hebben we al ervaren. Bijvoorbeeld: Mijn zus IS nu eenmaal zo, mijn vader KAN nu eenmaal niet goed met mensen omgaan, ik KAN nu eenmaal hier of daar niet tegen.. en ga zo maar door met de dingen die we allemaal al weten en telkens blijven bevestigen aan het universum!

Alleen… op het moment dat we al WETEN hoe het gaat worden, is er geen ruimte meer voor iets anders… het universum kan je alleen dát geven, want dát is wat jij uitstraalt. Bedenk nu eens wat je zo ongemerkt allemaal aandacht geeft…het nieuws, de (ziekte)verhalen van mensen of de dramatiek in binnen- en buitenland. Het verleden is geweest en de toekomst is er nog niet… wil jij iets ANDERS gaan ervaren dan dat je tot nu toe deed, dan zul je andere dingen moeten gaan denken, zeggen en doen.

We kunnen niet weten wat er in de toekomst ligt, en toch maken we ons bijv. zorgen over wat er misschien zou kunnen gebeuren, wat in feite fantaseren is over hoe we het eigenlijk NIET willen! Die trilling wordt vermeerderd door het universum en voor je het weet, wordt jouw angst je gemanifesteerde realiteit.

Als je eenmaal weet hoe sterk je gedachtenkracht is en wat het allemaal te weeg brengt, dan zou je geen negatieve gedachte meer willen toelaten!!

Wat natuurlijk niet betekent dat er altijd alleen maar leuke dingen gebeuren in je leven. Het is namelijk de bedoeling dat je groeit in bewustzijn. Het hele universum is alleen maar gericht op groei en expansie. Soms leren we enorm veel uit een situatie waar we in eerste instantie niet voor zouden kiezen, bijv. plotseling ontslag, ziekte (burn-out) of het wegvallen van een dierbare… het kan een radicale draai in je leven betekenen.

Als een ziekte zich manifesteert in ons eigen lichaam leggen we het vaak in de handen van de dokter waarvan we verwachten dat hij ons wel beter maakt. Maar een ziekte krijg je niet zomaar, het lichaam praat tegen je en wil je iets duidelijk maken. Dat ons lichaam reageert zoals het reageert is volgens een volstrekt logische en verklaarbare reden! Dat heeft dr. Hamer  met zijn 5 biologische natuurwetten bewezen en het is wonderbaarlijk hoe geweldig hij kan uitleggen welke ziekte manifesteert op emotionele inslagen die je daarvoor heb beleefd. Op deze pagina vertel ik er meer over.

Terug naar de wet van aantrekking . Als je deze BEWUST weet toe te passen focus je uitsluitend op de dingen die je graag wilt zien in je leven. Je fantaseert en visualiseert over hoe je het graag wil zien! Dan kan het onvoorwaardelijk liefdevolle universum deze trilling matchen en zorgen dat dát manifesteert. 🙂

Alles wat jij NU in je leven hebt is (bewust of onbewust) gemanifesteerd door jou, een weerspiegeling van hoe jij de wereld ziet. De wet van aantrekking is altijd aan het werk. Ervaar jij het leven niet als een feest, dan kun je dat dus veranderen…Het is gewoon een kwestie van mindset verandering.

Ik help je daar graag bij. Ik geef workshops en persoonlijke VIP trajecten van 6 weken tot een paar maanden om jouw transformatie te begeleiden.  Kijk even naar mijn aanbod.

Snuffel gerust even rond op de site, heb je nog vragen, bel of mail mij! Kijk bij contact.

Hellen van Rooijen 💖

(foto van mij is gemaakt door Jacqueline van de Koevering)