Barbara te Boekhorst

Regelmatig is Barbara te Boekhorst van Power for me in Natuurlijk Vertrouwen.

Zij geeft workshops Power healing 1 en 2 en zij geeft een workshop in haar eigen bedachte methode voor manifestatie, The Magic methode.

POWER HEALING 1 EN 2

Wil jij in één dag leren healen? Stel je eens voor hoe fijn het is als jij jezelf en anderen kunt healen? Dat je je handen kunt gebruiken voor om te healen. Iedereen kan het leren. Wil jij dit ook?

Ervaar in slechts 1 dag hoe krachtig je bent. Je kunt Power Healing zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken. Het is heel ontspannend en gezond. Tijdens de workshop geef je al je eerste behandeling.

Power Healing zorgt voor een snelle diepe ontspanning en verlichting van klachten. Je kunt het voor je eigen gezondheid gebruiken maar ook om anderen te helpen. Niet alleen leuk maar ook erg gezond om te doen.

Zien=geloven

Het is eigenlijk nauwelijks te bevatten dat er wonderen bestaan door slechts een lichte aanraking met je handen. Power Healing heeft een gunstig effect op organen, klieren en stress gerelateerde klachten. Je kunt het altijd en overal gebruiken. Je hebt zelf geen behandelbank nodig.

Power Healing is zo krachtig omdat je werkt met puur bewustzijn: de bron van energie! Iedereen kan het leren. We maken gebruik van de kennis van de Quantum Fysica en de Amerikaanse chiropractors dr. Frank Kinslow en dr. Richard Barlett.

Bij de workshop leer je:

• Hoe je jezelf behandelt

• Hoe je iemand anders behandelt

• Hoe je iemand op afstand behandelt

• Je leert een snelle manier om “om uit je hoofd te komen” en contact te maken met je bewustzijn.

• Achtergrond kwantumfysica

Elke keer als je werkt met Power Healing verhoog je ook je eigen zelfgenezend vermogen. Het is dus niet alleen leuk maar ook gezond om te doen 😉

MAGIC METHODE:

Wil jij jouw droom laten uitkomen? Dan is het goed dat je dit nu leest. Tijdens de workshop ‘Van droom tot werkelijkheid’ ga je aan de slag met de 5 stappen van de MAGIC-methode.

Deze simpele stappen helpen je uit je hoofd te komen en jouw dromen te manifesteren. Het gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en blokkades. Dit doen we met de magische briefjesceremonie. Voel je een JA? Dan lijkt het mij tof als je erbij bent.

Kijk in de agenda voor de eerst volgende workshop.

Aanmelden of meer informatie: info@powerforme.nl