NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!!

GRATIS CHINESE MERIDIANEN ARM MASSAGE IN SEPTEMBER!

Vanaf augustus heeft Sandra Bakker van Beau Naturel haar intrek genomen in de praktijk van Natuurlijk Vertrouwen. Beau Naturel is een schoonheidsstudio voor innerlijke en uiterlijke verzorging.

Sandra zal haar klanten van nu in de praktijk van ons bewustzijnscentrum behandelingen gaan geven, we hopen een mooie samenwerking met Sandra tegemoet te gaan en wensen haar een mooie en succesvolle start in ons bedrijf.

U kunt bij Sandra buiten hotstone massage terecht voor voetreflextherapie:

Voetreflex massage therapie  stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en het beinvloed het zenuwstelsel waardoor dit tot rust komt, en maakt oxytocine aan het knuffelhormoon aan waardoor het lichaam ontspant. Er zijn twee stromingen van voetreflexologie waar ik mee werk:

De westerse voetreflex bestaat uit de reflex punten onder aan de voet, deze corresponderen met onze organen waardoor blokkades of spanningen worden weg gemasseerd hierdoor ontstaat een betere doorstroming en doorbloeding.

Chinese voetreflex: houd in meridiaan massage door deze te masseren beïnvloed je de organen ook omdat de meridianen daar mee in verbinding staan. De voetreflex therapie is een samen gestelde voetmassage.

Door op deze 2 methoden westerse methode en chineese methode samen te voegen ontstaat er  veel verbetering op alle vlakken.

hotstone massage

Kijkt u hier wat er verder nog mogelijk is in haar schoonheidsstudio.

Introductiedag 'bewustzijn als medicijn!' op 25 september 2021
Het 5BN kwartetspel is te koop