consult Germaanse Geneeskunde

Wat zegt ons onze ziekte en waarom ontstaat het? Het lichaam doet toch niet zomaar wat? Het is een vraag die ik vaak aan mezelf stelde. En sinds de ziekte en het overlijden van mijn schoonzus ben ik echt gefascineerd over waarom iemand nou precies ziek wordt.

Waardoor ontstaat het en wat gebeurt er precies is ons lichaam? Altijd heb ik het gevoel gehad dat je innerlijke gevoel verband had met een ziekte die zich uitdrukt in je lichaam. Er moest in mijn beleving een verklaring zijn voor waarom ons lichaam doet wat het doet. Nooit had ik gedacht dat het allemaal nog simpeler was dan ik me kon voorstellen.

Als we een splinter in onze duim hebben gaan we toch ook niet pijnstillers slikken? Dan halen we toch eerst de splinter eruit?  Hoe komt het toch dat we zoveel meer vertrouwen hebben gekregen in de dokter, het farmaceutische systeem met alle pillen, chemische oplossingen en de alsmaar voortdurende controles…

Nu ik weet dat ons lichaam precies doet wat het moet doen volgens de natuurwetten, heb ik ongelofelijk vertrouwen in mijn lichaam gekregen! Vertrouwen in je lichaam, in tegenstelling van de reguliere geneeskunde die ons bang en angstig maakt voor ons eigen lichaam en allerlei complicaties, om maar niet te spreken van de angst die zij genereren zodat iedereen zich van te voren laat vaccineren!!

Ik ben dankbaar, enorm dankbaar voor alles wat ik al mocht leren en ik ben dankbaar voor de klanten die ik al bewust mocht maken van het ongelofelijke intelligente lichaam dat ze hebben en het vertrouwen dat ze mogen hebben daarop.  <3

Wil jij ook weten waarom een ziekte die zich uit in jouw lichaam te betekenen heeft, dan kunnen we daar samen naar kijken.

Persoonlijk consult.   

Tarief: Een consult kost  € 75,-  per uur. Elk half uur langer 37,50 extra. Regelmatig is één of twee gesprekken al voldoende om helder te krijgen wat er precies speelt en waarom de ziekte zich in jouw lichaam uit.

Mail me voor een afspraak. Mijn mailadres is hellen444@kpnmail.nl 

Ook geef ik presentaties voor mensen die voor de eerste keer willen kennismaken met de Germaanse Geneeskunde. De presentatie heet ‘Bewustzijn als medicijn’.   Kijk hier in de agenda voor de eerstvolgende keer.