EFT workshop met Jorien Waanders.

Hoe zou het zijn als je gaat ontdekken hoe je krachtiger en met meer vertrouwen door de overgang kan gaan?

Overgangsklachten of hormonale schommelingen kunnen je behoorlijk uit balans brengen:

Je gaat meer piekeren over jezelf. Je krijgt het gevoel is dit het nou?

Je moet zoveel van jezelf, het is nooit goed genoeg. Je voelt je onzeker door een veranderend lichaam. Of je merkt dat je niet meer jezelf bent, waar is die meid van vroeger?

Wanneer je wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken, een beetje meer schijt aan wat anderen zeggen of denken, zonder dat dat je last hebt van een schuld of schaamtegevoel.

In al deze gevallen kun je wel wat EFT gebruiken!

Ik ben Jorien Waanders, transformatiecoach en ik leer je in deze workshop hoe je stress en negatieve gedachten letterlijk los kunt kloppen en jou bevrijdt van negatieve spanningen en emoties. 

Je gaat leren om je gedachten los te koppelen met Emotional Freedom Technieken (EFT).

Wat is dat? Iedere meridiaan is verbonden met jouw emoties. Emoties en herinneringen worden allemaal opgeslagen en hou je vast in je amygdala. Wanneer je leert hoe je die emoties kan neutraliseren of helemaal verminderen, krijg je ook een ander gevoel over jezelf..

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen ben ik mijzelf onder andere gaan specialiseren in overgangsklachten  en heb ik al vele cliënten mogen begeleid in deze fase waardoor ze weer zelfvertrouwen en geloof in zichzelf kregen met passie en levenslust!

Datum: kijk hier in de agenda. Prijs: €17,- Aanmelden: info@youareinbalance.com