Wat een leuk gesprek had ik met Martijn Vis van Rozen en Radijs in Burgerveen.

Ik was ooit een keer bij hem voor een workshop over energie, frequentie en straling en merkte dat we helemaal op één lijn zaten.

Hij heeft een hele mooie youtube serie, ‘Volg je hart’ waarin hij uitlegt hoe hij zijn wetenschap aanwendt om zijn rozen te kweken en wat voor mooie resultaten hij daarmee behaalt. Hij laat bijvoorbeeld klassieke muziek in zijn kassen draaien om de rozen mooi te laten groeien <3

Hij kent ook Dr. Masaru Emoto die aantoonde dat woorden allemaal een eigen energie met zich meebrengen en dat je dit dus naar eigen belang kunt inzetten.

We hadden een mooi gesprek over het zelfgenezende lichaam in de zaal van Natuurlijk Vertrouwen. Ik vond het best een beetje eng om een interview te doen, want ik flap er altijd van alles uit en voor je het weet zet je jezelf voor gek voor de hele wereld 😉

Als zangeres heb ik voor volle zalen gestaan, maar nu vanuit het niets je eigen visie vertellen was best een dingetje voor mij, maar ik heb daar een stapje in gezet. <3

klik hier voor het interview.

In het interview hebben we het over de Germaanse Geneeskunde en mijn presentatie en mijn nieuwe kwartetspellen.

Beau Naturel schoonheidsstudio in mijn bewustzijnscentrum
Verlost van je allergie