Traject: Ontspannen in het ZIJN wie je het liefst bent

Je weet hoe de wet van aantrekking werkt. En soms heb je ook het gevoel dat het werkt, maarrr.. meestal word je opgeslokt door het ‘leven’ en leef je door in het verhaal dat je zelf gecreëerd hebt.   Vaak is er niet de tijd, focus of zelfs maar zin om naar het grotere plaatje te kijken en uit te zoomen. Soms heb je zelfs het gevoel dat je weer  ‘verzuipt’ in het oude verhaal, je oude gedrag

Wellicht heb je dan behoefte aan het WvA traject  “ontspannen in het zijn wie je het liefste bent”. (alleen voor mensen die de cursus Wet van aantrekking en spiegelogie hebben gevolgd) We gaan in dit traject stappen in de persoon die we écht in onze stoutste dromen zijn.

Niet meer wíllen zijn, maar ZIJN. Niet meer willen hebben, maar hebben. Daarmee ga je dus werkelijk in ‘je mooiste leven, je mooist ik’ stappen, op deze frequentie léven en dan kan het niet anders dan dat je dit in je leven gaat reflecteren.

Echt ontspannen in de persoon die je het liefst bent <3 niet meer aanpassen omdat andere mensen dat liever zouden willen horen van jou, of je mond houden omdat er anders misschien wel tegenstand kan komen of noem maar op…nee, authentiek jezelf ZIJN op de best mogelijk manier die jij kunt bedenken.

Op de 8 bijeenkomsten die in dit traject zitten praten we over hoe je leven zich ontvouwt nu je zo veranderd bent, we praten over de dingen waar jij nu zo door getriggerd wordt. Want de weg die we gaan lopen zullen je triggeren!

Er zal chaos komen, omdat er frequentieverschil is met wie je nu in de comfortzone bent, in tegenstelling tot wie je eigenlijk wilt zijn. (Als er namelijk geen frequentieverschil was, zou je al zijn en zou er geen verlangen zijn)

De chaos zal vanuit je innerlijk dus duidelijk worden en met de inzichten en het oplossen van de blokkades zal je uiteindelijk moeiteloos op de hogere trilling kunnen blijven en val je niet meer in je ‘oude gedrag’.

Het vergt een grote commitment van jou, maar ook van mij want ik zal je ook bij de les houden en je eventueel confronteren als je weer in je oude gedrag bent gevallen.  

Een soortgelijk programma voor mij in het verleden een grote verandering teweeggebracht, een groot waardevol geschenk.

Elke bijeenkomst hebben we naast de evaluatie en de triggers die we gaan doorvoelen ook een focus, een thema voor de aankomende 2 weken, die kan variëren. Omdat deze cursus ook nieuw is voor mij, wil ik in het NU blijven en kijken wat er nodig is in het moment, al heb ik al verschillende ideeën van wat er nodig zal zijn.

Mocht er tussendoor grote behoefte zijn om iets te overleggen met mij, dan kan dat altijd via de mail, of per whatsapp.  Je mag ook bellen, maar weet dat ik als ik in gesprek ben de telefoon niet opneem 😉 Omdat ik weet dat er wellicht ook behoefte zal komen om iets één op één te bespreken kunnen we tussendoor één privésessie (in het traject inbegrepen) als je daar behoefte aan hebt.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten (en een privéconsult) om de week. De investering voor dit traject is € 398,- voor aanvang over te maken. Kijk in de agenda wanneer de cursus begint, of neem contact met me op.

voor meer informatie mail: hellen444@kpnmail.nl