Storytelling – Debby Albers

Debby Albers houdt een storytelling over haar verschenen boeken.

 

In haar ogen is onze selfmade presentatie weggooi maatschappij flink gestoord. Een samenleving bijna altijd in de uitverkoop, vol onnodige wetten, maffe regels, witwassingen banken, voedsellobby, dierenlobby, gelobby overheid, gelobby belastingdienst, gelobby multinationals. Kortom; de bekende witteboordencriminaliteit. Het roer moet om.

 

De vrouw is de voorloper in het nieuwe tijdperk van vrijheid, echtheid, gelijkwaardigheid en een leven vanuit het hart met haar natuurlijke zorg voor Moeder Aarde en alles wat daarop leeft. Een festival van licht en liefde! Sisterhood! Vrouwen anno nu zijn sterk en krachtig en hun mysterie is hun macht.

Kom luisteren en droom mee in de Storytelling met de hoofdpersonage Sophie uit de twee romans over liefde en vrijheid. Sophie staat als een icoon voor vrouwenkracht. Een vrouw met tranen verandert in een vrije, stoere wereldvrouw. Een sensuele godin die schrander en moedig haar dromen verwezenlijkt en de hartenwensen vervult. Passages uit Sophie’s turbulente leven licht ik toe met het verhaal achter het verhaal. Een bonte karavaan vol wereldwijsheden passeert de revue; historie van de vrouw, archetypes in de vrouw, het moederschap en kinderen. Terloops drijven nog wat planeten langs met enige kosmische aspecten; het gouden huwelijk tussen mannelijke en vrouwelijke energie, de wijsheid van de Maan versus de wijsheid van de baarmoeder, als ook de liefdesdans tussen Venus en Mars. Kortom; een schatkist gevuld vol geheimen om de grootsheid van het ‘vrouw zijn’ in elke vezel te voelen.

 

Voel de magische vrouwenkracht vanaf je kruin tot in je grote teen en straal! Die gouden kracht is bijna elektrisch en maakt van elke vrouw een baken van licht voor zichzelf en de wereld om haar heen. Wonderen zijn ineens heel normaal.

En vergeet nooit…you are amazing!

Welkom Powervrouw.

 

Inloop vanaf 19.30 – start Storytelling om 20.00 uur.     Kosten € 9,00.

Indien je een boek wenst aan te schaffen ontvang je een eenmalige korting van € 5,–

 

Aanmelden op: info@debbyalbers.nl

Meer info       : www.debbyalbers.nl