Vechten tegen ziekte?? Niet doen!

Ik BEN gezond. IK ben gezond… ik ben GEZOND!!!
In hoeverre LEEF jij je ziekte? In hoeverre geef jij de ziekte levensenergie?
Hoelang duurt het, dat je mensen die je nog nooit hebt ontmoet, jouw hele ziekteverhaal vertelt? Ben je daarover een open boek?
Ben je je ook bewust van het feit dat je met elk woord dat je gebruikt om je ziekte ‘uit te leggen’ en te verklaren aan anderen een nieuw signaal en bevestiging is voor je mind en lichaam?

Elk WOORD dat je gebruikt, elke gedachte, elke overtuiging is een bevestiging en een bouwsteen voor de toekomst!
Ziekte gebeurt… elke ziekte zegt iets over jou en over hoe je je leven leeft. Maar maak van jouw ziekte niet je identiteit. Wie en wat ben jij zonder je ziekte? Wie en wat ben jij zonder je verhaal? Ga een ander verhaal bedenken!

Ken je de wet van aantrekking? De wet van aantrekking zegt dat alles waar je aandacht aan geeft groeit. Praat dus over je gezondheid! Praat over dát wat je graag wilt! Praat over vitaliteit, praat over een gelukkig leven!
Hoe voel ik mij als ik compleet gezond ben? Wat doe ik als ik volledig gezond ben? Doe dat! Of visualiseer dat! Ook als dat helemaal (nog) niet zo voelt. Zoek een nieuw leuk doel in je leven en focus daarop. Geef je lichaam een duidelijk signaal met waarop jij gericht bent…en dat is een gezond en gelukkig leven!

Laat alle mensen om je heen weten dat je dat wilt! Jij bent gezond! Het is zo lief bedoeld, al die aandacht (is levensenergie!!) voor jou en JOUW ziekte. Maar je wordt er echt niet beter van om je verhaal voor de zoveelste keer te vertellen (en te bevestigen!) Je wordt er echt niet beter van om te vertellen over de dokter, de pillen, de prognose, je angst, de fout gelopen afspraken..

Geef je ziekte niet de nr. 1 prioriteit in je leven! Laat gezondheid dat zijn!
Velen zijn je voorgegaan, mensen die de ziekte totaal GEEN plaats in hun leven (mind) gaven, ondanks wat de dokter hen zei. Mensen die de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid bij zichzelf hielden. Mensen die zichzelf overtuigden van hun gezondheid. Mensen die accepteerden wat er was, dit omarmde en daardoor op miraculeuze wijze ‘genazen’. Soms tot grote verbazing van doktoren!

Je mind is zoveel machtiger dan je misschien wel denkt! Waarom denk je dat placebo’s zo goed werken? Omdat die mensen er op dat moment van uitgaan dat ze door het medicijn weer gezond zijn geworden! En dat manifesteert gezondheid in hun lichaam. Niet het ‘medicijn’ maar de gedachte gezond te zijn! JIJ (met je mind) bent namelijk de placebo!! Het geweldige boek van Joe Dispenza (JIJ bent de placebo) staat bordevol met geweldige experimenten van mensen die genazen door hun eigen gedachten en overtuigingen.
Ga je verdiepen in dát soort mensen, ga kijken wat en hoe ze dit deden. Laat je niet brainwashen door wat standaard is, door wat geconditioneerd is, maar hou je eigen verstand erbij! Het is JOUW leven!!
Kijk op Biologika Nederland, of op Heartconnection Nederland zodat je een hele andere kijk en perceptie krijgt op wat ziekte eigenlijk is, waarom het manifesteert in je lichaam en wat voor boodschap het voor je heeft.

Laat jouw lichaam en mind zien dat GEZONDHEID jouw bedoeling en doel is. Ga als het mogelijk is, doen wat je altijd wilde doen. Vraag jezelf af…Hoe ziet gezondheid er voor mij uit? En laat het antwoord van binnenuit boven komen. En volg je gevoel daarin. Voel wat er nodig is voor jou om volledig gezond te zijn.. Ga doen waar je hart ligt, en als dat fysiek (nog) niet mogelijk is, visualiseer dat je dat doet. Zie jezelf als volledig gezond mens en vertel dat de hele wereld! Alles wat jij kan bedenken is mogelijk. JIJ kan dat verschil maken!

Ziekte is wat er op dit moment is voor jou…het is er omdat het je iets te vertellen heeft.. Luister ernaar, accepteer de situatie en dat wat er is en laat het los. Focus je op wat je wilt zijn, focus je op gezondheid, op gelukkig zijn, op tevreden zijn en in verbinding te zijn met dat wat je in essentie bent.
Mensen kunnen werkelijk doodgaan door een verkeerd gediagnostiseerde doodsvonnis van de dokter! Blijf baas over je eigen mind en body.
Doe wat je denkt nodig te hebben (dokter, ziekenhuis, operatie) en concentreer je dan weer volledig op gezondheid.
Je bent GEZOND, JIJ bent gezond… je BENT gezond.

Heb je na het lezen van dit stuk de behoefte om mij uit te leggen hoe erg het wel niet is om te leven met een ziekte? Of hoe een kennis of vriend of familie tevergeefs vocht tegen de ziekte, dan ontgaat jou ook de kern van dit verhaal.
Wil je mij nu vertellen hoe je tegen jouw ziekte VECHT (alles wat je wegduwt geef je zoveel aandacht dat het juist manifesteert in je leven) dan is mijn boodschap bij jou zeker niet binnengekomen en wil ik je deze moeite graag besparen. Want daarmee bevestig je dus wederom je ziekte en dat is wat ik je niet toewens.

Ik wil mensen er op attent maken dat er mensen zijn die het op andere manier doen, en met succes!!
Je hebt een keus, geef ik al mijn energie om te vechten tegen de ziekte, of geef ik al mijn energie om te genezen en gezond te zijn? Daar zit werkelijk een heel groot energieverschil in!
Ik weet dat er mensen zijn die veel sneller kunnen genezen dan dat ze op dit moment doen, omdat ze in de ‘patiënt modus’ blijven.
Ik schrijf dit artikel omdat ik weet hoe de wet van aantrekking werkt, omdat ik weet dat de mind tot grote hele grote wonderlijke dingen in staat is! En omdat ik weet dat jij dat wonder kan laten gebeuren voor jezelf!

Wij kunnen de hele realiteit en wereld om ons heen beïnvloeden met de energie die wij uitstralen. Weet wat je uitstraalt en maak van die uitstraling een laserstraal naar gezondheid! We zijn zoveel krachtiger dan dat we denken.  Vanuit de overtuiging in ons hart kunnen we onze wereld veranderen.

We kunnen allemaal de Mount Everest te beklimmen, maar dat vergt veel inzet, oefenen, kennis en uithoudingsvermogen, ik heb nooit gezegd dat het makkelijk is. Maar het is mogelijk! Alles is mogelijk zolang jij het kunt bedenken.
Kanaliseer je gedachtenstroom en weet waar je je aandacht aan besteedt! Laat je mind en lichaam voor je werken.

Ga je op vakantie? Dan kun je een prachtige start maken! Niemand daar weet van jouw situatie. Laat dat zo! En concentreer je volledig op genieten, rusten, mediteren als je dat fijn vindt, verbinding met je geliefden. Geniet en maak plannen voor de toekomst. Ook al denk je daarmee jezelf voor de gek te houden, laat die gedachten maar dagelijks in je onderbewuste druppelen.
Het is heerlijk om gezond te zijn…een geweldige affirmatie die geen weerstand oproept. Deze kun je de hele dag tegen jezelf zeggen.
Met elke gedachte die je hebt wordt een signaal naar je lichaam gestuurd met bijbehorende chemicals. Luister naar het filmpje…er is meer tussen hemel en aarde. We hoeven niet precies te weten hoe het werkt…probeer het! Je kan het! Heb een natuurlijk vertrouwen in je lichaam dat weet precies wat het doet!