Een uiterst toegankelijk boek voor wie wil kennismaken hoe je de GNM in de praktijk gebruikt.

“Met dit boek wil ik de fenomenale inzichten van de GNM voor iedereen in eenvoudige en herkenbare taal toegankelijk maken. “

Johan

**************

Is het niet eigenaardig dat sommige mensen buitengewoon sterk reageren op voedingsmiddelen, pollen of dierenharen, terwijl anderen van diezelfde stoffen totaal geen last hebben? Wat is hier aan de hand? Terwijl de reguliere geneeskunde totaal in het duister tast over het waarom van deze allergische reacties en de symptomen onderdrukt, opent de auteur een totaal nieuwe piste.

Allergenen blijken begeleidende omstandigheden (= sporen) te zijn van traumaschokken. 

Deze sporen werken als alarmsignalen en hertriggeren ons organisme in de stress van oude trauma’s. De direct daaropvolgende helingsreacties noemen we allergie. De auteur beschrijft hoe dit werkt voor de neus, de ogen, de luchtwegen, de huid en de darmen. Stap voor stap legt Johan in eenvoudige taal uit hoe het werkt voor de respectievelijke organen en hoe we vaak in één enkele sessie een soms tientallen jaren durend spook van allergie kunnen laten verdwijnen. Kan het echt zo simpel zijn?

**************

Stap voor stap legt Johan in eenvoudige taal uit hoe het werkt en hoe we vaak in één enkele sessie een soms tientallen jaren bestaand spook van allergie kunnen laten verdwijnen.

  • Met vele levende voorbeelden uit ons dagelijkse leven.
  • Meer dan 40 geheelde casussen
  • Binnenkort verkrijgbaar in Natuurlijk Vertrouwen

Wil je het boek bestellen en ophalen, neem dan even contact op, zodat je deze op een geschikt moment kunt doen.

Mail naar Hellen444@kpnmail.nl

Interview met Martijn Vis van 'Rozen en Radijs'
Kinderboeken over de wet van aantrekking