Workshop essentiële oliën van Do Terra

Hallo mijn naam is Wilma Dekker, ik gebruik al enkele jaren dagelijks diverse essentiële oliën van DoTerra. Essentiële oliën zijn aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, bloemen, wortels, bladeren en andere delen van planten.

Essentiële oliën hebben krachtige reinigende eigenschappen en ze hebben een medicinale en therapeutische werking. Essentiële oliën ondersteunen het lichaam om in balans te komen en het lichaamseigen afweersysteem te ondersteunen.

Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken die ik graag toelicht tijdens een workshop. Ik kan er veel over vertellen maar hoe leuk is het om het zelf te gaan ervaren en te gebruiken.

Op Vrijdag 17 augustus 20:00 uur geef ik een workshop bij natuurlijk vertrouwen in Rijsenhout . Hier kunt u een glazen rollerflesje van 5 ml. vullen met enkele druppels olie en een draagolie.

Deze rollers kunt u gebruiken voor :

Balans en Rust

Dagelijkse Weerstand

Ongemak & Spanning

Energie & Focus

Pijnlijke spieren & gewrichten.

Ik neem verschillende oliën mee en geef uitleg over de werking hiervan.

De kosten zijn 15 euro inclusief 1 roller, koffie, thee, fris en wat lekkers.  U kunt meerdere rollers maken max. 5, de kosten hiervoor zijn 5 euro per roller.

Vind u het zelf ook leuk om hier meer over te leren en te gaan gebruiken dan is er deze maand een mooie actie om met 20% korting uw eigen pakket aan te schaffen. Ik geef de mogelijkheden maar u bent niets verplicht wanneer u een workshop komt volgen.