Workshop Heart Whisperer

Heart Whisperers zijn bijzondere krachtige orgonite hangers, bewerkt met edelstenen, mineralen, koper en metaal deeltjes die gedragen wordt aan een eigentijdse ketting, als je het leuk vind kan dit bijvoorbeeld in Bohemian style, of juist met een rustige of stoere uitstraling.

Een Heart Whisperer is een bijzonder sieraad,  die de drager positief ondersteunt in de spirituele groei en gezondheid, en helpt bij het realiseren van de lang gekoesterde wensen. De Heart whisperer fluistert jouw hart toe, hoe jij je zielsmissie mag uitdragen in de wereld, nieuwe mogelijkheden die hier aan bijdragen dienen zich magisch voor je aan!

Deze workshop wordt gegeven door Jacqueline van de Koevering, supporter en begeleider in bewustzijnsgroei, passievol kunstenares en bewuste creator.

Lijkt het je leuk om zelf een Heart Whisperer te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite (orgone) nu precies werkt. Je komt te weten wie de grondlegger van de Orgonite is, en je

komt te weten over de werking van de bepaalde edelstenen die je kunt gebruiken voor je eigen hanger.

De hanger krijgt een mooie suède ketting, die je kunt versieren naar eigen wens. Ik heb enkele voorbeelden ter inspiratie.

WAT FLUISTERT JOUW ORGONITE HANGER JE TOE?

Tijdens deze workshop ga je 2 hangers maken met ketting

Deze compleet verzorgde middag kost 45,= euro, dit is inclusief alle benodigdheden voor twee mooie hangers, koffie of thee met wat lekkers!

Het belangrijkste is dat gezelligheid voorop staat bij het creëren van je eigen Heart Whisperers

Tijdsduur: 2,5 uur. volgende workshop datum nog niet bekend.

je kunt je aanmelden via dit mailadres: info@mooistecreaties.nl