Workshop Orgonite maken

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie van kunstenares en creator Jacqueline van de Koevering hoe een orgonite nu precies werkt. Zij vertelt je in het kort het verhaal van de grondlegger van de Orgonite, die de helende werking van deze krachtpatsers ontdekt heeft, en je komt te weten over de werking van de edelstenen, en over het gietproces. Tevens laat ze je zien hoe een uitgeharde mal “gelost” wordt (geboorte van de orgonite) zodat je dit thuis na uitharding zelf makkelijk kunt doen.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

 

Wat ga je maken tijdens deze workshop:

1) Orgonite oplaad schijf 9 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op

te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je

leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

2) Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3,5 x 3,5 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

In deze workshop zorgt Jacqueline voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen, voor elke deelnemer 1 piramide mal van 5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 9 cm doorsnede, kleurstof, glitterdeeltjes, handschoenen, gereedschap.

De mallen mag je na afloop mee naar huis nemen, of je mag deze laten uitharden (min 24 uur) zodat je deze op een later tijdstip op komt halen op de aangegeven locatie.

Zelf thuis aan de slag!

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken.

Het is handig oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken moeilijk uit kleding gaan.

Deze compleet verzorgde middag kost 80,= euro

Dit is inclusief:

  • info over de orgonites en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
  • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze kunsthars )
  • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen en gebruik van gereedschap
  • je mag de gebruikte mallen na afloop mee naar huis nemen zodat je thuis deze kunt hergebruiken
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer

De workshop wordt gehouden van 10:30 uur tot ongeveer 13:30 uur. Kijk hier in de agenda voor de data.

Heb je interesse, reageer dan snel, want de workshop kan maar door een beperkt aantal mensen gedaan worden.

(De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen 6-10 personen.)

Locatie. Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg 2, Rijsenhout

Mail naar info@mooistecreaties.nl