Blaasontsteking

Keer op keer had zij een blaasontsteking en nu wilde ze weten wat de 5 natuurwetten daarover te vertellen heeft.

Wat gebeurt er in de natuur als dieren hun territorium markeren? Zij plassen tegen elk paaltje! Daarmee geven ze aan dat dat hun territorium is en begrenzen ze hun ruimte.

Wanneer je jouw ruimte, je grens, je territorium laat overschrijden, dan kan dat een emotionele inslag in je hersenen veroorzaken (áls die inslag voldoet aan 5 voorwaarden) en dan gaat er een speciaalprogramma opstarten in  jouw lichaam.

Wat gebeurt er dan verder in je lichaam?

Omdat je je grenzen niet goed kunt aangeven, gaat je lichaam je helpen en maakt jouw lichaam je blaas groter, zodat je je territorium beter kunt aangeven aan de omgeving! Zodat jij meer urine in de blaas kunt hebben om elk paaltje te markeren!

Als je een blaasontsteking hebt, dan heb je dus een territorium-markeringsconflict geleden. In eerste instantie als je conflictactief bent, dan vergroot de blaasinhoud, door celafbouw. Dit geeft ook meteen het nut aan van dit programma.

In de genezingsfase, als je weer vrede hebt met wat er gebeurd is, je hebt het losgelaten of uitgepraat, dan zal het slijmvlies weer gaan opbouwen. Dat gaat gepaard met zwelling, pijn, branderig gevoel bij het plassen, verhoogde drang om te plassen, eventueel bloed bij het plassen en soms ook incontinentie. De genezingszwelling kan ook problemen veroorzaken bij het plassen.

Heb jij vaak een blaasontsteking? Kijk dan eens hoe en of jij je grenzen goed aangeeft. Durf je voor jezelf op te komen? Is er iemand die steeds over je grenzen gaat? Moet je vaak dingen ondergaan waar je helemaal geen zin in hebt?

In de praktijk:

De klant had regelmatig blaasontstekingen in de tijd dat haar moeder zich overal mee bemoeide toen ze aan het puberen was en zij haar grenzen niet goed kon aangeven. In de tijd dat ze getrouwd was met haar eerste man heeft ze ook regelmatig  blaasontsteking gehad, ook deze kan ze nu verklaren met de biologische natuurwetten. Nadat ze gescheiden is van deze man heeft ze nooit meer een blaasontsteking gehad!

Bijzonder hoe ons lichaam ons helpt met overleven als we in het dagelijks leven onze grenzen niet goed kunnen aangeven. Dank je wel, geweldig lichaam dat je dat alles voor mij doet op wonderlijke manier <3