Het 5BN kwartetspel

Jawel mijn 5BN KWARTETSPEL is te koop! Een kwartetspel geheel gebaseerd op de 5 Biologische Natuurwetten! <3

Al vanaf dat ik de 5 Biologische Natuurwetten leerde kennen was het mijn wens dat het voor iedereen zo makkelijk mogelijk werd om kennis te krijgen van deze natuurwetten. Deze natuurwetten die zeggen dat ‘ziekte’ niets meer is dan een tijdelijk aanpassing van je lichaam, zogezegd een ‘speciaalprogramma’ om jou te laten overleven van hetgeen je hebt meegemaakt.

Dr. Ryke Geerd Hamer heeft deze wetten geniaal uitgedokterd en bewezen met veel van zijn patiënten.

Het leren van deze wetten zou eigenlijk gewoon op school gegeven moeten worden, zodat iedereen van jongs af aan Natuurlijk Vertrouwen krijgt in het zelfhelende systeem dat wij allemaal bezitten, ons lichaam. Ik heb er een tijd over nagedacht hoe ik ook een bijdrage kan leveren aan het naar buiten brengen van deze kennis, want dit kan werkelijk heel veel mensen helpen en steun geven in hun proces.

En ik kwam op het volgende idee. Naast mijn introductielessen over de natuurwetten ‘Bewustzijn als medicijn’ heb ik een 5BN kwartetspel gecreëerd en vormgegeven met eigen vrije plaatjes! En ik ben trots op het resultaat!

Een voorbeeld van een kwartet dat je kunt verzamelen

Het spel is geheel gebaseerd op de geniale ontdekking van Dr. Hamer. De kwartetten die te behalen zijn, zijn bijv. de kiembladen, de 5BN begrippen, de endoderm – mesoderm- en ectodermaanpassingen die in je leven wellicht een keer gaat meemaken.

Spelenderwijs dus leren wat er precies gebeurt in je lichaam als er een ZBS (een Zinvol Biologisch Speciaalprogramma) in je lichaam opgestart is. Iets dat wij in de volksmond gewoon ziekte noemen. Maar die ziekte (die AANPASSING van je lichaam) is er niet voor niets… Die heeft jou wat te vertellen! Je hoeft alleen maar te leren wat 😉

De kwartetten kun je aankopen in de zaal van Natuurlijk Vertrouwen, (binnenkort nog meer verkooppunten) maar je kunt het ook bestellen via het internet, dan komen er uiteraard nog verzendkosten bij.

Dan hoor jij dus binnenkort in je huiskamer: “Mag ik van jou van het ziekteproces- de stressfase? of mag ik van jou van de conflictsoorten- de Integriteitsconflicten? of van de nieuw mesodermaanpassingen- spataderen?

Spelenderwijs leren, hoe fijn is dat? Mijn kleinkinderen hebben met het prototype al plezier gehad en gingen ook vragen stellen 😉 en dat is wat we willen!

Wil jij ook een spel? Laat het me weten! Het spel kost €17,50 per stuk. Aan de zaal in Rijsenhout te koop.

Kom jij de introductiedag doen? dan krijg je dit kwartet gratis bij aanvang van de cursus.

Bestel NU!

Opsturen kan ook. Maak dan €22,10 (incl. verzendkosten in Nederland*) over op NL20 ABNA 0829 012 834 t.n.v. H. van Rooyen. Ondervermelding van je naam en adres, dan stuur ik het spel meteen naar je op!

(*Woon je in België, dan zijn de verzendkosten €9,- (totaal dus 26,50)

of ga naar het verkooppunt in België: Totale Gezondheid (Goedele Verknocke) Berkendreef 21, 3220 Holsbeek

Introductiedag 'bewustzijn als medicijn!'
Acupunctuur Rijsenhout in Natuurlijk Vertrouwen