ZE ZIJN ER WEER!!!

Mijn zelfgecreëerde en ontworpen 5BN KWARTETSPEL is er weer in een ander jasje.

Een kwartetspel geheel gebaseerd op de 5 Biologische Natuurwetten!

Omdat dit de wereld in moet en eigenlijk gewoon op scholen zou moeten gegeven worden. Spelenderwijs leren hoe en waarom je lichaam reageert op de manier zoals het doet.

Al vanaf dat ik de 5 Biologische Natuurwetten leerde kennen was het mijn wens dat het voor iedereen zo makkelijk mogelijk werd om kennis te krijgen van deze natuurwetten. Deze natuurwetten die zeggen dat ‘ziekte’ niets meer is dan een tijdelijk aanpassing van je lichaam, zogezegd een ‘speciaalprogramma’ om jou te laten overleven van hetgeen je hebt meegemaakt.

Dr. Ryke Geerd Hamer heeft deze wetten geniaal uitgedokterd en bewezen met veel van zijn patiënten.

Het leren van deze wetten zou eigenlijk gewoon op school gegeven moeten worden, zodat iedereen van jongs af aan Natuurlijk Vertrouwen krijgt in het zelfhelende systeem dat wij allemaal bezitten, ons lichaam. Ik heb er een tijd over nagedacht hoe ik ook een bijdrage kan leveren aan het naar buiten brengen van deze kennis, want dit kan werkelijk heel veel mensen helpen en steun geven in hun proces.

En ik kwam op het volgende idee. Naast mijn introductielessen over de natuurwetten ‘Bewustzijn als medicijn’ heb ik een 5BN kwartetspel gecreëerd en vormgegeven met eigen vrije plaatjes! En ik ben trots op het resultaat!

Het spel is geheel gebaseerd op de geniale ontdekking van Dr. Hamer. De kwartetten die te behalen zijn, zijn bijv. de kiembladen, de 5BN begrippen, de endoderm – mesoderm- en ectodermaanpassingen die in je leven wellicht een keer gaat meemaken.

Spelenderwijs dus leren wat er precies gebeurt in je lichaam als er een ZBS (een Zinvol Biologisch Speciaalprogramma) in je lichaam opgestart is. Iets dat wij in de volksmond gewoon ziekte noemen. Maar die ziekte (die AANPASSING van je lichaam) is er niet voor niets… Die heeft jou wat te vertellen! Je hoeft alleen maar te leren wat 😉

De kwartetten kun je aankopen voor €17,50 in de zaal van Natuurlijk Vertrouwen, maar je kunt het ook bestellen via het internet, dan komen er uiteraard nog (€4,95) verzendkosten bij.

Stuur dan een mail met je adres naar helenanieuwenhuizen4@outlook.com. Dan stuur ik je een mail retour met de betaalgegevens en maak je pakketje klaar en stuur het naar je op als het geld ontvangen is.

Dan hoor jij dus binnenkort in je huiskamer: “Mag ik van jou van het ziekteproces- de stressfase? of mag ik van jou van de conflictsoorten- de Integriteitsconflicten? of van de nieuw mesodermaanpassingen- spataderen?

Spelenderwijs leren, hoe fijn is dat? Mijn kleinkinderen hebben met het prototype al plezier gehad en gingen ook vragen stellen 😉 en dat is wat we willen!

Introductiedag 'bewustzijn als medicijn!'
Zielsoorzaken van ziekte