Borstkanker of ontsteking

In de Germaanse Geneeskunde kijken we allereerst waar dient het orgaan voor? En dan kijken we waarom moeder natuur de functie tijdelijk veranderd heeft en waar dat goed voor is/was.

Als er een verandering plaatsvindt in de borsten dan is dat namelijk altijd met een goede reden!

De natuur doet niets voor niets! Kijken we naar vrouwenborsten dan is de functie van de borst het geven van melk.  Melk is pure moederliefde. <3

*********************************************

80% van alle borstspeciaalprogramma’s zijn ductaal ….  Dat betekent dat de melkgangen een verandering ondergaan.

In de conflictactieve stressfase neemt het ectoderm weefsel dus in de melkgangen af.  Lateraliteit is hierbij van toepassing, gaat het bijv. om de linkerborst bij een rechtsklappende vrouw, dan heeft het betrekking op de moeder of het kind, bij de rechterborst gaat het in dat geval om een partner. Bij een linksklappende mens is dat andersom.

Op het moment dat de vrouw van iemand in haar leven onverwachts afscheid moest nemen en zij een inslag daarover ervaart (er is mij iemand van de borst gerukt!) dan ervaart zij een scheidingsconflict. Dan zal de borst vanuit de hersenschors volgens een speciaalprogramma gestimuleerd worden om de melkgangen zo te verwijden, dat de moedermelk als het ware zo weg kan lopen, omdat de melk niet meer voor die persoon nodig is. De mens die jij je moederliefde gaf, is immers niet meer aanwezig.

Na het verwerken van dit verdriet, als de stressperiode achter de rug is, zullen de verwijdde melkgangen weer opgebouwd worden in de herstelfase. Dit gebeurt altijd met veel oedeemvocht (tumor) zodat de bouw en afvalstoffen makkelijk worden aan- en afgevoerd. De stressfase is net zo lang als de helingsfase. Na de helingsfase kan de borst op plaatsen ineengeschrompeld zijn en er kunnen verhardingen overblijven.

*********************************************

20% is een lobulair borstspeciaalprogramma…dan gaat het dus om tijdelijke aanpassing van de klieren. De klieren zijn verantwoordelijk voor het aanmaken van melk in de borst.

Op het moment dat de vrouw voelt dat er strijd is in haar nest en grote zorgen (over haar huis/thuis, haar kinderen, alles wat zij beschouwd als haar nest) dan zullen de klieren in haar borst na een inslag gestimuleerd worden om extra melk aan te maken om het kind of de partner in nood meer melk -moederliefde- te kunnen geven en sneller weer gezond te maken. (ook al is de vrouw niet zwanger) Het conflict dat zij ervaart is een zorg/strijd/nestconflict.

Bij een klierenspeciaalprogramma krijg je in de stressfase al verdikking, omdat de borstklieren aangestuurd via de kleine hersenen extra kliercellen laten groeien, om meer melk aan te maken… er is dus in de stressfase al groei van een of meerdere tumoren. (Tumor is vocht dat op dat moment nodig is om de bouwstoffen aan te voeren)

Op een gegeven moment is er weer een periode van opluchting, van ontspanning en rust, omdat het probleem zich heeft opgelost in je nest, om wat voor redenen dan ook. Dan gaat de helingsfase direct in en zullen de extra kliercellen weer afgebouwd worden. Er komt dan nóg meer vocht op het al verdikte weefsel en dat zorgt voor nog meer spanning in de borst. De borst kan erg rood, gespannen en gevoelig worden.

De TBC-bacteriën gaan aan het werk om het extra klierweefsel wat eerder nodig was om extra melk te produceren, af te breken. De bacteriën zijn dus NODIG om in dit proces op te ruimen.

*********************************************

Alle twee de speciaalprogramma’s zijn geheel op een natuurlijke manier te ‘ondergaan’. Dit alles zal zich zonder inmenging van wie dan ook biologisch en natuurlijk oplossen, vooral als men de Germaanse Geneeskunde kent en weet wat er zal gebeuren kan dit allemaal in vertrouwen en in rust gebeuren.

Het woord ‘kanker’ heeft door indoctrinatie al zoveel lading gekregen, dat het veelal onacceptabel vindt om het natuurlijke biologische proces te ondergaan.

Men laat zich vaak door onwetendheid en angst behandelen met de oplossingen die de reguliere geneeskunde heeft bedacht en die vaak onherroepelijk en ernstige gevolgen heeft voor het lichaam.

Let op! Alleen de diagnoseshock bij de dokter kan al een reden voor een nieuwe biologische inslag kunnen worden, bijv. door de doodsangst zou al een programma in de longen kunnen starten. Het is dus van groot belang om in de rust, het vertrouwen in je lichaam en ontspanning te blijven als dit allemaal speelt.

Bedenk dat 98% van de patienten van Dr. Hamer na 5 jaar nog in leven waren! Dat haalt de reguliere geneeskunde (medicijnkunde) bij lange na niet. Verdiep je in de Germaanse Geneeskunde, het is van onschatbare waarde <3

Wil je een dag introductie van de Germaanse Geneeskunde volgen, klik dan hier

Wil je een consult, klik dan hier

Wil je een 5BN kwartetspel, klik dan hier.