Wat heeft ‘vastzitten’ met een spierziekte te maken?

Ze kwam hier op een introductiedag van de Germaanse Geneeskunde. Na afloop vertelt ze me dat ze met braces loopt, want ze heeft de spierziekte HMNS.

uitleg reguliere geneeskunde

Haar zenuwen geven geen signaal meer aan haar voeten, zo legt de reguliere Geneeskunde dit uit.

Hoe kijkt de germaanse geneeskunde hiernaar? Ik spreek met haar een consult af om dat in alle rust even met haar te bespreken.

Volgens de Germaanse Geneeskunde begint alle ‘ziekte’ met een biologische inslag, daar moeten we dan naar op zoek. De inslag voor een motorisch conflict moet iets te maken hebben gehad met ‘vastzitten’ we moeten dus op zoek naar een gebeurtenis waarin dit thema speelt..

Tijdens het gesprek komt er met hoge snelheid brandweer en verschillende politieauto’s langs met gillende sirenes…zelfs zo heftig dat ik er bij stil sta en bedenk dat dit vast iets te betekenen heeft, niets gebeurt namelijk voor niets, de kwantum fysica is altijd voor je aan het werk. Ik heb het er zelfs even met haar over, maar al snel gaan we door met onze zoektocht.

Omdat ze hier al 30 jaar last van heeft, moeten we minstens 30 jaar terug in de tijd. Wat is er toen gebeurd wat dramatisch was, onverwachts en acuut? Er komt een hoop boven, maar niets waarvan we echt het gevoel hebben, dit kan het wel eens zijn…

Ik vraag nog een keer..heb je wel eens letterlijk vast gezeten? In een lift ofzo?…. in een kast??…of in een auto??  En daar komt de reactie! Jaa!! Ik heb in die tijd vastgezeten in een auto.

Het verhaal in het kort: ze was aangereden door een andere auto, wilde uitstappen, maar ze kon haar auto niet uit! En toen rook ze ook nog een brandlucht!! Stresslevel 9 op een schaal van 10!

Ja daar komen we bij een inslag! Dramatisch…ze had deze auto net een week…onverwachts, acuut en op dat moment niet op te lossen, ze zat vast!!

Ik ben er bijna zeker van dat we hier het conflict hebben gevonden…Ook omdat ze bij elke autorit de auto nog steeds NIET op slot doet, het speelt (onbewust) dus nog steeds in haar leven. Zou het onderbewuste van haar dit toen zo gevaarlijk hebben ervaren, dat het ervoor zorgde dat ze geen gas meer kan geven??

We laten het bij deze sessie, laat het onderbewuste hier nog maar even op doorborduren. Dat wat ze nu BEWUST weet, zal haar ONDERBEWUSTE namelijk niet nog hoeven te projecteren. Ik geef haar nog wat affirmaties mee, ik kan dansen, ik kan mijn voeten weer prima bewegen enz.

Pas als ze weg is denk ik ineens aan de brandweer en politieauto’s die met gillende sirenes langsgingen…tsss…wat een toeval 😉

Na drie weken komt ze terug…haar partner en haar vriendin was het -los van elkaar- opgevallen dat ze beter kon lopen!! Hoe mooi is dat! Er is duidelijk een verandering gaande <3 Ik verwacht dat dat steeds beter zal gaan….veel oefenen nu, die spieren mogen weer opbouwen.

Ik zie haar weer met mooie hakken aan dansen in de toekomst, dat wat ze graag weer wil doen. Ik hou van mijn werk, ik hou van de Germaanse Geneeskunde <3