In één dag van haar huiduitslag af!

Ik kreeg een berichtje van mijn vriendin..”ik heb last van mijn vingers aan de rechterkant, beetje uitslag, eczeem, het lijken wel blaren…zou dat van de uv hars kunnen zijn die ik altijd gebruik?”

Als ik naar de 5 natuurwetten van Dr. Hamer kijk, dan heeft eczeem altijd te maken met een scheidings/contactconflict.

Een scheidingsconflict die in de herstelfase is, rechterhand, wat in haar geval de partnerkant is, niet de moeder/kindkant.

Scheidingsconflict dus…eens kijken…we gingen wat mogelijkheden af.. wat mis je met betrekking tot je handen? Waar ben je van gescheiden, of waar wil je van gescheiden zijn? Welk contact mis je, of wil je graag missen? Wat komt er nu boven bij je?

Ze vertelde dat ze afscheid genomen had van haar werk, het begeleiden van ouderen, waar ze mee ging wandelen en die ze soms aan de rechterhand nam. Maar ook hadden we het over een ongeluk dat gebeurde toen haar kleinzoon haar door de handen glipte…! Hij werd geschept door een fietser en een auto stopte gelukkig nét op tijd! Dat zou het bijvoorbeeld kunnen zijn. Ik zei haar eens in meditatie contact te maken met haar handen, kijken wat er verder boven zou komen. We zouden even zien wat er gebeurde.

Maar het eczeem werd heviger!  Haar hele handen zaten helemaal onder en het jeukte en deed zeer! Weer vroeg ze of het niet een hars-allergie was? Dat was wel een dingetje voor haar!

Ze is kunstenares en maakt de MOOISTE CREATIES van hars! (Kun je je voorstellen wat een conflict dat is voor iemand die graag met hars werkt!?)  Toen ze vertelde dat ze ook nog een dikke lip kreeg omdat ze een beetje hars op de lip kreeg snapte ik het.

Dat is het! Je wilt juist GESCHEIDEN zijn van hars omdat je denkt dat je daar allergisch voor bent! Hars is gevaarlijk geworden voor jou!

Onmiddellijk voelde zij ook dat het dat was!

Ik gaf haar wat affirmaties zodat ze haar angst voor de allergie kon ‘overschrijven’ -Hars is je maatje, hars is je vriendje, ik ben zo blij met hars <3 -.

Ik voelde de opluchting bij haar en we waren allebei blij met onze bevindingen. Eens kijken wat dit met haar handen zou doen…

Later die dag kreeg ik een heel blij mailtje: “mijn handen zijn al voor 80% verbeterd!! Ik ben zo blij!!” De volgende dag had ze geen last van jeuk en nu heeft ze weer een mooie gladde zachte huid.

Hoe mooi is dat! Alles begint met een gedachte, ook een ziekte of aandoening!

En als je het conflictinslag bewust hebt, dan hoeft je onderbewuste dit niet meer te projecteren in je realiteit.

Hoe fijn is dat!! <3