Cursus: Wet van Aantrekking en spiegelogie

De wet van aantrekking en spiegelogie

Meld je aan voor deze vernieuwde cursus! Ik heb de workshop uitgebreid en deze bestaat nu uit 10 lessen.

De workshop bestaat nu buiten de wet van aantrekking uit meerder onderwerpen, bijvoorbeeld het onderdeel emoties, wat is het en vooral wat zeggen ze jou? Heel belangrijk om weer in je centrum terug te komen!

We gaan ‘het werk’ doen van Byron Katie. Waardoor je leert dat jouw gedachten je enorm op het verkeerde been kunnen zetten wanneer je ze gelooft!

We gaan mediteren, we maken een visionboard,  doen interessante experimenten en nog meer..

In deze cursus is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we ‘lopende situaties’ ook analyseren en kijken of we daar een ander perspectief op kunnen geven.

Kortom, we gaan niet alleen luisteren, maar ook actief bezig zijn met het aantrekken van het leven dat we graag willen gaan leven. Het hele leven is een spiegel van wat er binnen in jou leeft…en als we dat bewust krijgen, en helen als dat nodig is, dan kunnen we die dingen aantrekken die we graag willen.

Na deze cursus weet je hoe het werkt dat je bewust gaat aantrekken wat je graag wilt en je weet goed bij jezelf en in balans te blijven!

Lees hier wat referenties van cursisten en klanten.

Deze workshop is weer gepland op zaterdagmorgen tweewekelijks vanaf 14 oktober 2023.

Bijdrage € 395,- voor de complete cursus, (10 lessen totaal) in één keer liefst cash te voldoen voor aanvang van de cursus.

aanmelden via een mail naar: helenanieuwenhuizen4@outlook.com

****************************************************************