Melanoom

Ze vertelt haar verhaal over het melanoom dat ze heeft achter, boven op haar been.

Ze heeft inmiddels bestralingen gehad en de dokters hebben inmiddels 5 lymfevaten verwijderd.

En het ging goed met haar. Haar focus op gezondheid had ze goed kunnen houden, zei ze (de wet van aantrekking in haar achterhoofd) Maar dan ziet ze haar eigen dossier van het ziekenhuis en kan ze haar eigen proces lezen. Alles wat de dokter heeft geschreven. Het komt zo bij haar binnen en daar is de angst weer!! Niet tegen te houden!

Ik vertelde haar eerder dat het melanoom volgens de natuurwetten van dr. Hamer een aanvalsconflict in oplossing was. Dat haar lichaam de aanvankelijke celtoename nu weer aan het helen was. (De biologische zin van deze actie van het lichaam is je lederhuid te verdikken, te versterken tegen aanvallen, bezoedeling of schending van de integriteit) Dat kon ze wel plaatsen. Ze had me al eerder laten weten dat ze altijd een onderliggende angst met zonnebaden had gehad. (mede dankzij de angstaanjagende dingen die hier over geschreven worden) En haar angst was dus werkelijkheid geworden. Angst is een sterke energie met grote aantrekkingskracht, helaas.

Met een melanoom in ‘oplossing’ hoef je volgens de de natuurwetten niets te doen, het is eigenlijk niets meer dan het afbreken van de verdikking (die nodig was, omdat je het gevoel had dat ‘je huid werd aangevallen’). Het afbreken van het melanoom wordt gedaan met de schimmels, schimmelbacteriën of bacteriën die op hetzelfde moment gecreëerd zijn als het melanoom. Hoe bijzonder is ons lichaam dat probleem en oplossing op hetzelfde moment creëert!!

Maar helaas, zo ziet de reguliere geneeskunde dat niet, en als we in angst zijn, dan kunnen we en willen we dat risico niet nemen! En dat begrijp ik ook maar al te goed. En ik weet ook dat wat jíj gelooft, jóuw waarheid schept. Er is zoiets al placebo en nocebo en dat werkt allebei de kanten op, het is maar waar jíj gelooft.

Dus een lange tijd daarna, met 13 bestralingen en met een goed ingepakt been verder komt ze bij mij access bars rust halen. Even haar hoofd leeg en relaxen is alles wat ze nodig heeft.

Ik vertel haar nog meer over de kennis van de 5 natuurwetten van dr. Hamer. En van de les over levensblauwdruk bij Heartconnection. En van mijn eigen ervaring met het moeder-ziel alleen syndroom terwijl ik zoveel lieve mensen om me heen heb. Net als zij met de angst die haar steeds overviel, overviel mij regelmatig het gevoel van eenzaamheid en ik kon er echt niets mee. Totdat ik leerde dat in je blauwdruk ook het gevoel van voorouders meetellen en in jouw DNA zit! Alles wat onze voorouders niet psychologisch verwerkt hebben komt op ons bordje! En dat mogen wij oplossen, zodat het niet verder gaat naar onze kinderen <3

Toen we mijn blauwdruk gingen uitpluizen kwam al snel naar boven dat mijn moeder, drie maanden zwanger van mij, haar twee andere kindjes op de arm nam en acuut scheidden van haar man, zich vast moederziel alleen moest hebben gevoeld!! Wat een inzicht en wat een respect voor mijn moeder was daar ineens. De rillingen gingen door me heen toen ik me dat realiseerde! En geloof het of niet, maar ik heb dat gevoel daarna niet meer gehad <3 Die energie mocht wegstromen!

Terug naar mijn cliënte…ik vraag even door op die angst…waarvoor dan? Angst vertelt je altijd dat je bang bent voor het onbekende dat in de toekomst gaat gebeuren…Zorgen maken over de kinderen, (want er kan iets fout gaan) zorgen maken over van alles en nog wat en zorgen maken voor de dreigende complicaties en angst dat ze de kinderen niet kan beschermen. Angst voor iets dat gaat gebeuren dat je niet leuk gaat vinden.

Maar je WEET NIET wat er gaat gebeuren! Angst is pure onwetenheid!! Als ik bang ben voor Sinterklaas, maar later hoor dat het mijn eigen oom is die zich elk jaar verkleedt, dan is de angst weg! Zoals de duisternis die verdwijnt als je er een lampje bij houdt. Angst gaat over alles in de toekomst en zit allemaal in ons hoofd! Vergroten we onze wetenschap en bewustzijn, dan komt er vertrouwen voor in de plaats! Natuurlijk Vertrouwen dat alles dat gebeurt goed voor jou is, goed voor je groei en goed voor je ontwikkeling.

Stop met nadenken en begin te voelen. Hoe voelt dit, waar voel ik dit? Wat VOEL ik nog meer? Geef je gevoel de ruimte, ga er helemaal in zitten! Zonder oordelen naar je lichaam luisteren, het heeft je iets te vertellen!! Het is de vastgezette energie die uiteindelijk gewoon maar wil wegstromen, maar die we zelf met onze oordelen en labels vastgezet hebben. Dus blijf bij je gevoel, geef het de aandacht die het op dat moment vraagt. Op een gegeven moment zul je dan voelen dat het nare gevoel, die knoop in je buik langzaam aan wegtrekt en je lichaam zich weer ontspant..een magisch moment <3

Ik vraag haar naar de eerste 3 jaar van haar leven en hoe haar moeder zich zou hebben gevoeld. Een schok gaat door haar heen! Haar moeder had zich ook vreselijk bang gevoeld, want zij was door bepaalde omstandigheden bang geweest haar kindje te verliezen in die tijd en moest heel rustig aan doen. Ze kon haar kindje niet beschermen in die tijd!!

De rillingen gaan door haar heen en we voelen het eigenlijk allebei!! Wat een schok, wat een inzicht!

Haar angst zat via moeder in haar DNA… en hoe mooi ons lichaam ons dat laat weten. De rilling wordt gevolgd door een intens koud gevoel. Het lichaam laat los…

Het onderbewuste hoeft vanaf nu niet meer met de angst van haar moeder te reageren…deze is nu weg, of gaat ze áls het nog eens bovenkomt helemaal doorvoelen en teruggeven waar het hoort…in de ruimte, niet in het lichaam!