Een nier-speciaalprogramma

Oefff!!! Hij herkent de pijn nog van vroeger!! Zijn nieren spelen weer op!

Als klein jongetje van 9 jaar heeft hij hier maar liefs 3 maanden voor in het ziekenhuis gelegen.  Hij heeft toen alle onderzoeken gehad die ze konden bedenken en daar is nooit iets uitgekomen. Zijn verdere leven heeft hij er gelukkig geen last meer van gehad tot nu…

Bloed in de donkere urine en nu een gigantische pijn!!  En hij heeft ook al 3x overgegeven…

**Gelukkig kennen wij de Germaanse Geneeskunde**

het Hamers kompas

Het hamers kompas vertelt ons met de hevige pijn, bloed in de urine en vooral het overgeven dat we in de EPICRISIS  zitten. Dus halverwege de HERSTELfase <3

Hoe pijnlijk het dan ook is, hij is al dik over de helft naar het eind van een biologisch speciaalprogramma en dat geeft moed en hoop.

Nu nog onderzoeken waaróm de nieren zo opspelen.

De nieren bestaan uit verschillende weefsels met hun bijbehorende conflicten, dus het wordt even puzzelen. Uiteindelijk blijkt het het territorium-markeringsconflict te zijn. (ectodermweefsel- nierbekken-urineleiders)

Dr. Hamer heeft het conflict fantastisch omschreven namelijk zo: Het biologische conflict dat verband houdt met het nierbekken en de urineleiders is een mannelijk territorium- markeringsconflict  of een vrouwelijk markeringsconflict (zie ook blaas en urinebuis), afhankelijk van het geslacht, de lateraliteit en de hormoonstatus van een persoon.

Een mannelijk territorium-markeringsconflict verwijst naar een onverwachte bedreiging of indringing in de buitengrenzen

Toen ik het precies zo voorlas kwam meteen het moment dat het conflict is ingeslagen in zijn herinnering. Een INDRINGING in de buitengrenzen…daar ging een alarmbel af…wat was er gebeurd?

Hij is huisschilder en toen hij weken geleden in de straat reed van een zeer gewaardeerde klant van hem (hij heeft de sleutel van het huis nog op zak, en schildert daar al tientallen jaren) zag hij het huis in de steigers staan en een concurrent aan het schilderen!!! Whaaatt!!?? Dat was een schok voor hem geweest. Zonder hem ervan op de hoogte te hebben gesteld, zonder een woord, een incident of ook maar iets, het was onbegrijpelijk voor hem, zulke aardige mensen, echt een shock!

Op dát moment is er een speciaalprogramma opgestart waardoor de doorsnee van het nierbekken vergroot wordt, er betere afvoer van urine is, waardoor het territorium beter gemarkeerd kan worden. (weet u wel, net zoals hondjes dat doen 😉 Een volkomen biologisch programma dat automatisch opstart wanneer een shock met deze emotionele inhoud plaatsvindt.

Dan kom je vanaf dat moment in de stressfase, heb je koude handen, koude voeten, kom je moeilijk in slaap, want je psyche blijft maar doormailen over waarom je dit meemaakt, waarom de klant dit doet, of je wel of niet moet reageren, enz enz. Je lichaam houdt je feitelijk wakker om je conflict op te lossen!! In deze fase wordt ook het weefsel in de nierbekken tijdelijk aangepast, er wordt namelijk ruimte gemaakt in het nierbekken door afname van het slijmvlies, zodat de doorsnee van het nierbekken vergroot wordt voor verbetering van afvoer van urine, waardoor je het territorium beter kunt markeren! Mooi he, hoe je lichaam jou wil helpen?

Pas toen hij bedacht dat dit eigenlijk wel prima uitkomt, want hij is toch aan het afbouwen en is halverwege pensioen en geniet nu al enorm van de vrije dagen.  Op deze manier hoefde hij ook niet het gesprek te voeren dat hij met pensioen ging en dat de mensen een andere schilder moesten inschakelen. Hij heeft zijn eigen conflict met deze gedachte opgelost!

Vanaf dat moment ging zijn lichaam over op de herstelfase. Warme handen, warme voeten, koorts, zwelling, pijn, bloed in de urine. Nu wordt de necrose van het slijmvlies weer keurig opgebouwd door je lichaam, want de extra ruimte in het nierbekken is overbodig geworden.

De pijn was goed te doorstaan totdat de epicrisis midden in de nacht hem enorme krampen en hevige pijn gaf!  (Woww!! 🙁 Ik snap dat mensen hier in paniek de dokter of arts gaan raadplegen omdat je de verantwoording bijna niet meer zelf durft te dragen.) Gelukkig is mijn vertrouwen in de 5 biologische natuurwetten ontzettend groot.

Uiteindelijk heeft hij het met pijnstillers kunnen sussen en is hij een paar dagen in bed gebleven… Na twee weken is hij weer totaal herstelt en is er niets meer aan de hand. Het speciale programma is weer overgenomen door het gewone programma.

Het doorzoeken van wat er nu uiteindelijk aan de hand was geeft elke keer weer meer vertrouwen dat alles wat er met je lichaam gebeurt logisch is en gebeurt met een reden.

Hadden we hem met de ambulance laten afvoeren dan was hij weer in de molen gegaan, net als dat 9 jarige jongetje…  kunnen we die nu ook verklaren?? Jawel…-moeder was destijds gescheiden en er was een andere man in het territorium gekomen- de nieuwe vader werd door het jongetje ervaren als een boeman waar iedereen bang voor was!! Daar heeft hij destijds zeker ook een inslag gehad die met alle onderzoeken aan zijn lichaam wellicht nog grotere territoriumproblemen heeft opgeleverd, wellicht inclusief het moeder-ziel-alleen conflict dat ook via de nieren loopt.

Alle ziekte is te verklaren, al moet je er soms even goed voor gaan zitten en gaan puzzelen.

Wij zijn dankbaar voor de Germaanse Geneeskunde en Dr. Hamer <3 Leer het voordat er ook maar iets gediagnosticeerd wordt! Kijk hier voor meer informatie over de introductieles.