Wet van aantrekking

Hoe werkt de wet van aantrekking precies?

Even heel eenvoudig uitgelegd: alles is energie. Ook onze gedachtes, onze gevoelens, onze woorden. Deze energie trilt met een bepaalde vibratie en de wet van aantrekking zorgt er altijd voor dat deze energie resoneert met energie met dezelfde frequentie.  Alles wat je aandacht geeft groeit dus!  

Dr. Massuro Emoto heeft met zijn prachtige waterkristallen al aangetoond dat elk woord een ander effect heeft.  En kijk eens wat verschillende woorden verschillend effect hebben op rijst!! 

klik hier voor het filmpje

Het is dus niet voor niets dat mensen zeggen dat je beter positief kunt blijven. Positieve woorden hebben een hogere vibratie en daardoor voel jij je gewoon beter! We moeten dus eerst zorgen dat we praten over fijne dingen die wij graag willen hebben, zodat dat kan vermeerderen. We leggen dus zogezegd een lekker bodempje en de wet van aantrekking doet de rest 😉  

Het is een kwestie van afstemmen op wat jij graag wilt.  Net als de tv zender. Als we naar RTL 4 willen kijken, stemmen we niet af op SBS6, toch?  Zo werkt dat dus… willen we gelukkig zijn, dan zullen we ons eerst daarop moeten afstemmen!!  There is no way to happiness, happiness is the way!!

Geloof me, als jij de wet van aantrekking bewust in je leven toepast, dan zul je al snel resultaat zien.  Met deze wet kun je manifesteren wat jij graag zou willen!! De man of vrouw van je leven, een bedrijf dat goed draait, geld, een vervuld leven, noem het maar op! Je zult zien dat je leven hierdoor zoveel rijker wordt, en dat je nu het allerbeste uit je leven kunt halen…!!

Hocus pocus!? Echt? Eeuwenlang zijn we geplaagd door besmettelijke ziekten, pest, cholera….we wisten gewoon niet beter totdat wij inzicht kregen in de wereld van de bacteriën, die wij micro-organisme noemen.. hygiënisch leven heeft ervoor gezorgd dat de levensverwachting van 40 naar 80 is gegaan in de eerste helft van de 19e eeuw!! 

En zo gaat het ook met de energetische wereld. Het is een kwestie van tijd dat de wet van aantrekking algemene kennis wordt voor iedereen!! Overal ter wereld is men inmiddels bezig met bewustwording. Je kunt niet meer zeggen dat het allemaal maar zweverig is…! Het is tijd om wakker te worden!

Abracadabra… en oud Hebreeuws woord..weet je wat dat betekent?? Ik creëer waar ik over praat! 😉 

Zorg dat jij je tijd ook vooruit bent en doe er je voordeel mee!  Kijk hier voor de workshop ‘wet van aantrekking in de praktijk’