Ik ga je in deze workshop precies leren om bewust aan te trekken wat je graag wilt en daar ga ik je alle tools voor geven.

De wet van aantrekking gaat niet over een beetje visualiseren en dan maar hopen dat het naar je toe komt..zo’n beetje hoe ’the Secret’ het ons laat doen denken. Deze workshop gaat vooral en voornamelijk over wat je NU op dit moment in je leven aantrekt en hoe je dit ervaart . En WAAROM trek jij deze dingen aan? En wat kan je eraan doen om dat te veranderen?

Het is fijn om veel meer balans in je leven te krijgen omdat je veel bewuster gaat zien wat er allemaal mogelijk is. Die innerlijke vrede en rust gaan krijgen wat we uiteindelijk ook allemaal graag in ons leven (willen) ervaren.

De workshop bestaat nu buiten de wet van aantrekking uit meerder onderwerpen, bijvoorbeeld het onderdeel emoties, wat is het en vooral wat zeggen ze jou? Heel belangrijk om weer in je centrum terug te komen!

We gaan ‘het werk’ doen van Byron Katie. Waardoor je leert dat jouw gedachten je enorm op het verkeerde been kunnen zetten wanneer je ze gelooft!

We gaan mediteren, we maken een visionboard,  doen interessante experimenten met water en rijst en nog meer..

In deze cursus is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we ‘lopende situaties’ ook analyseren en kijken of we daar een ander perspectief op kunnen geven.

Kortom, we gaan niet alleen luisteren, maar ook actief bezig zijn met het aantrekken van het leven dat we graag willen gaan leven. Het hele leven is een spiegel van wat er binnen in jou leeft…en als we dat bewust krijgen, en helen als dat nodig is, dan kunnen we die dingen aantrekken die we graag willen.

Na deze cursus weet je hoe je gaat aantrekken wat je graag wilt en weet je goed bij jezelf en in balans te blijven!

Bijdrage € 395,- voor de complete cursus van 10 lessen, in één keer te voldoen voor aanvang van de cursus of op de eerste les. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende cursus of mail als je interesse hebt.

aanmelden via mail: hellen444@kpnmail.nl

****************************************************************

Coaching in de wet van aantrekking
Ontdek de helende kracht van geest en lichaam