Ik heb mijn bedrijf Natuurlijk Vertrouwen genoemd omdat we een enorm vertrouwen mogen hebben in onze geest en lichaam.

Ik ben lifecoach, mindtrainer, gespecialiseerd in de wet van aantrekking want alles in jouw leven, jouw realiteit is een projectie van wat er IN jou speelt en jij dus ook weer aantrekt!

Trek je iets aan in je leven wat je niet graag wilt, dan kijk ik graag met jou naar wat je hebt uitgestraald en je in jouw realiteit gereflecteerd krijgt.

Jouw waargemaakte gedachten en overtuigingen manifesteren je leven, maar ook de niet verwerkte psychologische drama’s van je voorouders kun jij vanuit je DNA kunnen manifesteren in jouw leven.

Soms resulteert dit in een (chronische-) ziekte. Elke ziekte of aandoening heeft jou vanuit je ziel iets te vertellen en dit geeft jou de gelegenheid om vanuit je ziel te schonen en je bewustzijn te verhogen! Met mijn kennis van de Germaanse Geneeskunde kan ik je precies vertellen wat voor conflict er in je hoofd bij welke ziekte vooraf ging. Dus met kennis van de 5 natuurwetten van Dr. Hamer kunnen we kijken wát het je te vertellen heeft en waarom je dit in je leven hebt gemanifesteerd.

Ons lichaam is namelijk een fantastisch werkende machine waar wij onvoorwaardelijk op kunnen vertrouwen. Het zorgt voor de perfecte hartslag, spierspanning, bloeddruk in het moment.

Alleen schakelt je lichaam door een bepaalde reden van het gewone ‘programma’ op een  ‘speciaalprogramma’, alles volgens de natuurwetten.

Bewustwording van waarom je lichaam dit doet kan je ontzettend veel inzichten in je leven geven en zal je verder helpen op het pad van bewustwording en vrijheid. Want alles heeft een reden, er gebeurt in dit universum niets voor niets!

Wil je meer informatie? Klik hier en mail me!

Workshop wet van aantrekking en spiegelogie
Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen