Introductieles Germaanse Geneeskunde

Bewustzijn als medicijn

Wat is het eigenlijk…ziekte? Wat gebeurt er dan in ons lichaam? Zijn we zomaar ineens gewoon maar ‘aan de beurt’ om (chronisch) ziek te worden? Waarom, hoezo? Dat kan toch niet?

Is het werkelijk een soort van Russische roulette? Waarom ontstaat eigenlijk een griep, verkoudheid, een blaasontsteking? Waarom heb ik huiduitslag, eczeem? Problemen met mijn darmen?

Over ons lichaam en wat ziekte is had ik enorm veel vragen en op deze zoektocht heb ik de antwoorden gevonden!

Dr. Hamer (een internist uit Duitsland) is in de jaren 80 na zelf kanker te hebben gehad met deze vragen aan de slag gegaan en met al zijn patiënten een enorm onderzoek gestart naar de logische verklaringen van ziekten. En hij heeft ze gevonden!

Hij heeft ze samengevat in 5 natuurwetten die verklaren waaróm jij de ziekte hebt, wat er precies in je lichaam gebeurt in verschillende fases van de ziekte. Er IS namelijk een heel andere kijk op ziekte! Er is een volkomen logische REDEN dat je lichaam doet wat het doet.

Ons lichaam dat automatisch altijd zorgt voor ademhaling, bloeddruk, hartslag…we hoeven er niet over na te denken, alles gebeurt op totaal automatische manier volgens een programma. Het is fantastisch hoe ons lichaam elke seconde bezig is om ons te laten (over-)leven.  <3

Er is dus ook een logische verklaring voor alle ziektes die zich in je lichaam voltrekken! Alleen moet je wel weten wat er aan de hand is! De wetenschap WAAROM en hoe een ziekte ontstaat geeft je zoveel rust en vertrouwen en al je angst verdwijnt! Deze kennis stelt je weer in staat om zelf de verantwoording voor dat wat gebeurt in je lichaam ter hand te nemen.

BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN!

Ik geef een introductiedag over de 5 natuurwetten van dr. Hamer. Die natuurwetten leggen jou op een duidelijke manier uit hoe en waaróm een ziekte ontstaat en ook hoe een ziekte verloopt. Ook chronische ziekten en allergieën komen aan bod.

Je krijgt een totaal andere kijk op ziekte die je tot nu toe gehoord heb, dus sta open voor een andere zienswijze. Maar wel een die jou tot dienst is en die enorm waardevol is voor de rest van je leven. Leg jij jouw ziekte ook in handen van ‘anderen’ en ‘big farma’ of wil jij zelf weten wat er aan de hand is? Kom dan eens luisteren wat dit voor jou kan betekenen.

Wie was Dr. Hamer en waarom heeft hij de GNM uitgevonden? Wat is een Hamers kompas? en wat is tweefasigheid? Wat zijn dan die 5 biologische natuurwetten? Ik leg je alles uit aan de hand van mijn 5BNkwartetspel en andere duidelijke voorbeelden. Daarna veel voorbeelden van ziektes en aandoeningen zoals bijv. eczeem, blaasontstekingen enz. Waarom heeft je lijf dit speciaalprogramma (‘ziekte’) opgestart?

Smiddags ga ik nog iets dieper op de materie in en geef ik nog meer voorbeelden van waarom borstontsteking/kanker kan ontstaan en wat het onderliggende conflict is. En wat gebeurt er als je je moederziel alleen voelt? (nierverzamelbuisjes)

Wat is nu griep en wat zijn de onderliggende conflicten daarvan? En waarom een uitstrijkje laten doen? Wat is het onderliggende conflict als we het hebben over de baarmoeder?

Ook hebben we het over besmettingen, uitzaaiingen en vaccinatie’s… zijn dit fabeltjes of feiten?

Wat is de waarheid (en wat is nodig) volgens de natuurwetten… enfin, een ontzettend leerzame dag en aan het eind ontvang je het kwartetspel cadeau, zodat je de informatie terug kunt vinden en het spel kan gaan spelen!

Eerstvolgende datum is op zaterdag 11 juni en 9 juli.

kwartetspel cadeau bij introductiedag

Locatie: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout

Tijd: 10:00 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur (Inloop 9:30 uur. ) Neem je eigen lunch mee.

Investering is € 75,- per mens inclusief een kwartetspel. (graag contant te voldoen voor aanvang, er is geen pinapparaat.)

Aanmelden: mail naar hellen444@kpnmail.nl (let op! Na aanmelding is je plekje verzekerd en ben je het bedrag verschuldigd, ook als je je later afmeldt.)