de 5 natuurwetten van Dr. Hamer

Ik ben zo gelukkig dat ik op mijn pad de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer tegen ben gekomen! Wat een prachtige bevestiging en aanvulling is op mijn levensvisie dat op heldere wijze onderbouwt dat wij het volledige vertrouwen in ons lichaam mogen hebben!  

Ons geweldige lichaam dat altijd automatisch zorgt voor ademhaling, hartslag, bloeddruk, spierspanning enz. enz. Het voert de hele dag en nacht een ‘normaal’ programma uit dat alles draaiende houdt! 

En nu hebben we dankzij de 5 natuurwetten van Dr. Hamer ontdekt dat er via een emotionele shock, het programma van ‘normaal’ naar ‘speciaal’ wordt gezet in a split second!  Met dat speciaal-programma reageert jouw lichaam dus anders dan gewoonlijk, maar op een volstrekt logische manier die Dr. Hamer helemaal tot in de puntjes heeft onderzocht! Hoe geweldig is het dat je met deze kennis ook nog het ziekteverloop kunt beïnvloeden en daarmee jouw vertrouwen in je lichaam kunt herstellen?

Volgens Dr. Hamer is wat wij onder ziekte verstaan, juist de fase waarin het lichaam volgens exact te voorspellen natuurkundige principes begint te genezen. Dit druist in tegen alles wat we tot nu toe in onze westerse wereld hebben gehoord en aangenomen.. 

Het zou toch fantastisch zijn om nooit meer bang te hoeven zijn voor wat voor ziekte dan ook, en te begrijpen waarom je jouw klachten kreeg, en dat je zelfs kunt uitrekenen hoelang dit nog duurt enz. enz. ?

Je hoeft het niet te geloven, het is niet mijn intentie om jou iets te laten inzien….  Dit is ook geen geneeswijze, het is alleen maar de biologische verklaring waarom ons lichaam reageert zoals het reageert en als we weten hoe iets ontstaat dan kunnen we er wel met meer bewustzijn naar kijken en wellicht voorkomen dat er heftige emotionele conflicten blijven sluimeren. Ga gewoon eens kijken of je zelf de link tussen jouw ‘ziekte’ en jouw voorgaande emotie (shock) kunt leggen.

Uitleg Dr. Hamer:
Dr. Hamer is een Duitse specialist die de samenhang van emotionele inslagen in de hersens en bepaalde ziektes heeft onderzocht, nadat hij zelf met teelbalkanker was gediagnostiseerd na een heftig emotioneel conflict (zijn zoon werd geraakt door een verdwaalde kogel en overleed). Dr. Hamer ondervroeg nadat hij weer genezen was al zijn patiënten die leden aan kanker en andere ernstige ziektes en ALLE patiënten vertelden hem dat zij ook een emotioneel conflict hadden ervaren voordat zij ziek werden. Toen is hij een groot onderzoek gestart onder de naam GNM.

Wil je meer weten? Lees hier over mijn introductie ‘bewustzijn als medicijn’. en neem contact op met me als je persoonlijk uitleg wilt hebben.

Wil je zelf onderzoeken en meer weten over de GNM, de Germaanse Geneeskunde en de 5 natuurwetten? Klik op bovenstaand boek ‘zielsoorzaken van ziekte’ , dan kun je het in PDF downloaden!