Bewustzijn als medicijn

Voelen we ons ziek? Dan gaan we naar de dokter! Daar krijgen we pillen, antibiotica en als we pech hebben mogen we naar het ziekenhuis voor onderzoeken. In feite denken we er niet eens meer over na. We leggen onze gezondheid uit handen en in de handen van de dokters en ziekenhuizen die we volledig vertrouwen en áls we dan gelukkig weer ‘beter’ zijn, dan hopen we dat we gewoon niet meer ziek worden.  Een onderliggende angst is helaas onvermijdelijk, zeker omdat je met de medicijnen en ‘controles’ soms jarenlang in het medische molentje mag (moet) verblijven. In de reguliere geneeskunde is er voor een ziekte als kanker maar een paar oplossingen, en dat is je eigen lichaam aanvallen met chemicaliën (vergif), bestraling (wegbranden) of verwijderen (wegsnijden) van de delen die niet meer voldoen volgens de reguliere artsen. Het blijft op deze manier iets ENGS en ongrijpbaar! Diep respect heb ik voor de mensen die dit pad belopen (hebben) en het gelukkig overleven, omdat hun lichaam deze enorme beproevingen god zij dank aankan (kon), ondanks de vreselijke aanvallen van buitenaf.

Na het overlijden van mijn schoonzus heb ik me enorm verdiept in deze zorg voor ons lichaam. Was chemo, bestraling en wegsnijden voor haar werkelijk de enige oplossing? Ik vroeg me af…is dit werkelijk de enige manier om van deze ziekte af te komen?

En wat is het eigenlijk…ziekte? Wat gebeurt er eigenlijk is ons lichaam? En er kwamen nog meer vragen bij. Zijn we dan ineens gewoon maar ‘aan de beurt’ om (chronisch) ziek te worden? Waarom, hoezo? Dat kan toch niet? .. Is het werkelijk een soort van Russische roulette? Waarom ontstaat eigenlijk een griep, verkoudheid, een blaasontsteking? Waarom heb ik eczeem?  De vragen bleven komen en op mijn zoektocht heb ik de antwoorden gevonden!

Dr. Hamer (een internist uit Duitsland) is in de jaren 80 na zelf kanker te hebben gehad met deze vragen aan de slag gegaan en met al zijn patienten een enorm onderzoek gestart naar de logische verklaringen van ziekten. En hij heeft ze gevonden!

Hij heeft ze samengevat in 5 natuurwetten die verklaren waaróm jij de ziekte hebt, wat er precies in je lichaam gebeurt in verschillende fases van de ziekte. Er IS namelijk een heel andere kijk op ziekte! Er is een volkomen logische REDEN dat je lichaam doet wat het doet.

Ons lichaam dat automatisch altijd zorgt voor ademhaling, bloeddruk, hartslag…we hoeven er niet over na te denken, alles gebeurt op totaal automatische manier volgens een programma. Het is fantastisch hoe ons lichaam elke seconde bezig is om ons te laten (over-)leven.  <3

Er is dus ook een logische verklaring voor alle ziektes die zich in je lichaam voltrekken! Alleen is het heel fijn om te WETEN wat er aan de hand is! De wetenschap WAAROM en hoe een ziekte ontstaat geeft je zoveel rust en vertrouwen en al je angst verdwijnt! Deze kennis stelt je weer in staat om zelf de verantwoording voor dat wat gebeurt in je lichaam ter hand te nemen.

BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN!

Ik geef presentatie/trainingen over de 5 natuurwetten van dr. Hamer. Die leggen jou op een duidelijke manier uit hoe en waaróm een ziekte ontstaat en ook hoe een ziekte verloopt. Ook chronische ziekten en allergieën komen aan bod.

Je krijgt een totaal andere kijk op ziekte die je tot nu toe gehoord heb, dus sta open voor een andere zienswijze. Maar wel een die jou tot dienst is en die enorm waardevol is voor de rest van je leven.

Leg jij jouw ziekte ook in handen van ‘anderen’ of wil jij zelf weten wat er aan de hand is? Kom dan eens luisteren wat dit voor jou kan betekenen.

In deel 1 leg ik je precies uit wie Dr. Hamer was en hoe hij de GNM heeft opgestart. Ook leg ik je alle 5 de natuurwetten uit met duidelijke voorbeelden. Het Hamerse kompas leg ik uit aan de hand van voorbeelden van ziektes en aandoeningen zoals bijv. eczeem, blaasontstekingen en borstprogramma’s.

In deel 2 ga ik nog iets dieper op de materie in en geef ik nog meer voorbeelden van waarom borstontsteking (of kanker) kan ontstaan, wat het onderliggende conflict is. En wat gebeurt er als je je moederziel alleen voelt? (nierverzamelbuisjes) Wat is nu griep en de onderliggende conflicten. En waarom een uitstrijkje laten doen? Wat is het onderliggende conflict als we het hebben over de baarmoeder? Ook hebben we het over besmetting en vaccinatie’s… wat is waar (en nodig) volgens de natuurwetten… enfin, weer een ontzettend leerzame avond!

Eerstvolgende data is op Zaterdag 21 augstus (reeds vol) en 25 september, dan geef ik deel 1 en deel 2 in één dag.

Locatie: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout

Tijd: 10:00 uur tot ongeveer 15:00 uur (Inloop 9:30 uur. )

Investering is € 75,- p.p. incl. btw.

Aanmelden: mail naar hellen444@kpnmail.nl

Voel wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Leer de 5 natuurwetten voordat er ooit iets gediagnosticeerd wordt bij jou en verhoog van te voren je bewustzijn op ziekte. Het zou je leven kunnen redden!