4 delige cursus biologisch decoderen (12 dagen)

door Froucke van der Lijn

Elke ziekte en elk symptoom
heeft een biologische betekenis…

De hersenen triggeren een specifiek symptoom om onze stress te verminderen en de overleving van jou als individu en jouw nakomelingen te verzekeren.

Dit blijkt uit actuele onderzoeksresultaten, onder meer uit de psychoimmunologie en de epigenetica (prof. Joachim Bauer, dr. Bruce Lipton), de neurofysiologie (Giacomo Rizzolatti, ontdekker van de spiegelneuronen), de neuropsychiatrie (dr. Jean Lerminiaux) en de neuropsychologische genealogie (dr. Gérard Athias).

Lange tijd hebben we gedacht dat ziekte een foutje van de natuur was, een zinloze stoornis die ons toevallig treft, maar het “disfunctioneren” van het lichaam presenteert zich volgens nauwkeurige biologische mechanismen: De ziekte (het symptoom) is een exacte fysieke reactie op een vreselijke stresssituatie die op dat moment niet verwerkt kan worden op mentaal en emotioneel niveau.

Omdat langdurige stress levensbedreigend is voor het individu, nemen onze hersenen, net als een computer, hun toevlucht tot beproefde programma’s: biologische “overlevingscodes” die erop gericht zijn de acute stresssituatie op biologische wijze op te lossen.

Ziekten worden dus gestart en gecontroleerd door de hersenen – moeten we dus niet precies daar beginnen om de voorwaarden voor herstel te scheppen?

Op basis van deze overweging hebben artsen en therapeuten een verbazingwekkend effectieve vorm van therapie ontwikkeld: Biologisch decoderen van symptomen. Met deze methode kan de persoonlijke “overlevingscode” die tot deze specifieke ziekte of probleem heeft geleid systematisch worden ontcijferd … begrepen … gevoeld … en verdwijnen.

Door Biologisch Decoderen wordt jij de chef

Biologisch Decoderen is een praktische zelfhulpmethode waarbij je stap voor stap eindelijk werkelijk vrij kunt leven. Je denkt dat je een vrije keuze hebt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Elke dag leven we volgens het programma dat we ons ooit eigen hebben gemaakt, om te kunnen overleven in de gegeven situatie. Later dient dit programma, deze conditionering, ons niet meer en dan kan dit zich tegen ons keren in de vorm van ziekte of andere herhalende problemen in ons leven. Het is de kunst snel te herkennen en te ontstressen, als een situatie jou compleet uit evenwicht heeft gebracht. Zo kun je direct ombuigen en latere klachten voorkomen.

Datum: volgt nog kosten €330,- opgeven: https://zelfgenezingonline.nl/agenda/