Healing together

Georganiseerd door HaalMeerUitjeRegio

Sinds het begin van dit jaar vindt er tweewekelijks op woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur een inloopspreekuur van Healing Together plaats in het centrum ‘Natuurlijk Vertrouwen’ in Rijsenhout. 

Er zitten een aantal van zorgprofessionals klaar om naar je te luisteren, je een hart onder de riem te steken en je op weg te helpen als je ervaart je dat je vastloopt, voelt dat er iets niet klopt, zorgen, twijfels of vragen hebt of gewoon op zoek bent naar gelijkgestemden.

Of als je informatie zoekt of in contact wilt komen met bewuste artsen of andere zorg. Wij kunnen je waarschijnlijk op het goede spoor zetten.

De inloopmiddag is met name bedoeld voor degenen die nu beginnen te zien in wat voor wereld we eigenlijk leven, die beginnen te zien dat er dingen niet kloppen en daar meer over willen weten.

Of voor degenen die door medische ingrepen uit het verleden het vertrouwen in de reguliere geneeskunde kwijt zijn geraakt en zich willen oriënteren op wat er nog meer aan mogelijkheden is, bijvoorbeeld in het alternatieve circuit

Heb je behoefte om met gelijkgestemden hier eens wat dieper op in te gaan?

We zijn open van 3 tot 5 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk hier in de agenda voor de data.