Manifesteren wat je wilt…!?

We kunnen in wezen alles manifesteren wat wij voor mogelijk houden, dus het leven leiden zoals jij het graag wilt, is absoluut mogelijk. Het werkt zo…

Wij zijn in onze essentie energiebewustzijn in het grote bewustzijnsveld.  We zijn allemaal (onderdeel van) het grote universum. Het bewustzijn kun je zien als bijv. het licht van een projektorlamp. Met deze lamp schijnen wij op een doek dat helemaal rondom ons is, en wij projecteren daarop wat wij van binnen denken te weten van de wereld. Al onze gedachten, (bewust en onbewust) onze twijfels en onze overtuigingen zijn op het scherm van ons leven te zien.

Wij projecteren uitsluitend wat er IN ons zit omdat alles in het universum trillende energie is. Het universum geeft je dus alleen maar dat waarmee jij resoneert, niets meer, niets minder.  Jij bent dus als het ware een magneet voor de trilling die jij uitstraalt. Die vibratie wordt gespiegeld.​ De wet van aantrekking zorgt dat alle trilling met precies dezelfde frequentie erbij komt. Alles wat je aandacht geeft (met je aandacht, woorden en gedachten) groeit dus.

Bewustzijn = ergens bewust van zijn = iets (voor) waarnemen. 

We nemen allemaal ons leven anders waar. Jouw perceptie op hoe je iets ervaart is bepalend voor wat je daarover  ‘opslaat’ in het onderbewuste.  Dit beïnvloed je hele wezen en alles wat je doet. En dát bepaalt wat je door het leven gespiegeld krijgt! 

Wil je liever iets veranderen aan je (film) buitenwereld, dan ligt de oplossing dus IN jou! Je kunt niet in de spiegel kijken met een triest gezicht en verwachten dat daar een lachend gezicht in te zien is! De enige manier om de projectie op het filmdoek te veranderen is veranderen waarop jij naar de wereld kijkt!  

Jouw projectie veranderen = je trilling veranderen = je aantrekking veranderen. 

Alles in het bewustzijnsveld is dus trillende energie. Onze essentie trilt op bronniveau, een hoge trilling die blijheid, vrede, vreugde en welzijn uitstraalt. Het leven (energie) stroomt door je heen en je voelt je levendig, vrij en blij. Je bent totaal in verbinding met je lichaam en je bent in de flow en stroomt met het leven mee.

Door te blijven focussen op alles wat wij graag wíllen, zullen we dat kunnen aantrekken. De universele wet is immers altijd voor ons aan het werk!  Helaas wordt er vaak onbewust aandacht gegeven aan dingen die wij eigenlijk helemaal niet willen, en ook dat zal zeker als contrast opduiken in de film. Met al onze gedachten, woorden en overtuigingen schrijven we tenslotte het scenario van de film.

Op de ‘buitenwereld’ (ons scherm) projecteren we alles wat we bewust en onbewust hebben opgeslagen in ons leven.  Als jij jouw leven niet als prettig en gelukkig ervaart, dan heb jij bewust of onbewust gedachten die niet stroken met brongedachten (van vreugde en welzijn).   Je bent (tijdelijk) de verbinding met je essentie ‘verloren’, en dat laat jouw lichaam en je gevoel je via emoties meteen weten! Dat voelt niet fijn! 

De contrastbeelden die wij zien hebben te maken met onderdrukte energieën die wij in ons onderbewuste ooit hebben opgeslagen. De energie heeft zich vastgezet in je lichaam. (stel je voor dat het een ijsblokje is) Het contrast geeft je dus een kans om deze energie te laten wegstromen. (het ijsklontje smelt en verdampt) Het beste is dus om dat wat er gebeurt te omarmen, deze onderdrukte energieën te doorzien en helemaal te doorvoelen, zonder er met je hoofd een oordeel over te geven. Alleen voelen om het de ruimte te geven. De vastgezette energie stroomt dan meteen weg, want het leven (energie) wil altijd stromen, dat is een natuurlijke beweging. Als het weg gestroomd is, dan trilt dit letterlijk niet meer in jou, en zul je het dus ook niet meer aantrekken!

Wil je meer weten over de wet van aantrekking. Hier meer informatie.