Massagecursus door Sharonna Yoga

Wil je je massagekunsten vergroten, de ander laten ontspannen en klachten helpen verlichten?

Sharonna van Waveren van Sharonna Yoga geeft een cursus massage in Natuurlijk Vertrouwen!

Tijdens de cursus leert zij je al haar tips & tricks voor een goede ontspanningsmassage.

Je leert de basics van anatomie en fysiologie. Effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijk houding.

We behandelen gebieden waar spanningen zich het meest ophopen en het best afgevoerd kunnen worden zoals rug, schouders, nek en de voeten.

“Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren en lesgeven. Tijdens haar studie aan de ALO leerde zij de sportmassage. Daarnaast heeft zij zich verdiept in verschillende helende technieken zowel in Nederland alsook bij de bron in Thailand, Nepal en India. Sharonna Yoga bestaat al 12 jaar met Yoga, Reiki en Massage in Hoofddorp”.

Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Zodat het voor jezelf en de ander een ontspannen ervaring is.

Wil jij graag leren masseren, de ander helpen ontspannen en klachten helpen verlichten? Tijdens de cursus leer je voelen waar de spieren in het lichaam lopen en spanningen zich ophopen. De verschillende handgrepen, inzicht in het lichaam en je eigen houding geven je de mogelijkheid om de massagekunst uit te oefenen. Ik leer je o.a. om met de juiste techniek, goede druk te kunnen geven zonder dat het veel kracht kost. 

meer info:

https://sharonna-yoga.nl/massage-cursus/