We hebben allemaal tot een bepaalde mate wel een natuurlijk vertrouwen in ons leven. We vertrouwen erop dat er altijd genoeg zuurstof zal zijn, dat we genoeg kunnen blijven ademen en dat ons hart blijft kloppen voor de rest van ons leven. Niemand houdt zijn adem in omdat er misschien straks niet genoeg zal zijn. Nee, er wordt geweldig voor ons gezorgd, alles is er in OVERVLOED en dat wordt keurig voor ons bezorgd door dát wat groter is dan wij.

En daar mogen we gewoon op vertrouwen. Zoals een zaadje uitgroeit tot baby in de buik van de moeder. Zonder bemoeienissen van onze mind gebeurt er wonderlijk precies wat er nodig is op magische wijze… Alles wat het zaadje nodig heeft om te groeien zoals het bedoeld is, gebeurt gewoon <3

We hoeven er niet over na te denken. Ademen gebeurt gewoon, slapen gebeurt gewoon, ons hele lichaam functioneert zoals het functioneert zonder dat we er over na hoeven te denken.…

Of denk jij dat JIJ gaat slapen? Slapen kun je namelijk niet bewust doen…we kunnen in bed gaan liggen en ontspannen en pas als we in de OVERGAVE gaan, vallen we in slaap.  En…wie DENKT er eigenlijk? Denk je dat JIJ denkt? Probeer dan maar eens niet te denken! Moeilijk he? Denken gebeurt gewoon!! Het enige dat wij bewust kunnen doen is KIEZEN welke gedachte wij geloven!

En of die gedachte strookt met dát wat groter is dan jij (-noem het de bron, noem het universum, noem het God, het maakt niet uit hoe je het noemt-) kun je merken door je emoties. Dat is het geweldige begeleidingssysteem. <3

Je gevoel, je instinct, elke emotie zegt iets over dat jouw gedachte niet klopt met wat je innerlijk Zelf is. Het zegt je precies wat er nodig is om weer terug te keren in het vertrouwen, dat het leven vóór jou gebeurt, niet tégen jou.

Je emoties leiden jou weer naar de weg van de bron, waar je erop mag vertrouwen dat het leven je precies dát geeft wat er nodig is voor jou om je leven te leven precies zoals het bedoeld is voor jou.  Als jij als roos bedoeld bent, dan kun je je gedragen als een narcis, maar dan zul je het leven niet ervaren als moeiteloos, vrij en helemaal in the flow.

Einstein zei het zo prachtig! Hij zei: Iedereen is een genie!! Maar als je een vis beoordeelt naar zijn vermogen om een boom te beklimmen, dan zal het zijn hele leven denken dat het stom is!

Het leven kan zo moeiteloos zijn! Stap in het leven dat je graag wilt leven, blijf in het moment en vertrouw op het universum, en op dat alles precies zal gebeuren op het goede moment, op de goede plaats. Niet alleen voor jou maar voor iedereen! Byron Katie zegt: Als je argumenteert met de realiteit, verlies je altijd, voor de volle 100%!!

Maak het jezelf gemakkelijk en accepteer waar je nu bent in je leven en besluit waar je wilt zijn en neem dan elke dag een stapje die kant op!

Jouw acceptatie van alles in het leven maakt dat alles weer kan gaan stromen!  Het ene magische moment na het andere (en dat noemen we dan ‘toevallig! of ‘wonderlijk!’) zal in jouw leven manifesteren en alles komt moeiteloos op je pad, het pad waarin jij al je eigen dromen waarmaakt.  Alles wat jij kan dromen, kun je waarmaken als je er in gelooft, als je een natuurlijk vertrouwen hebt in dat wat groter is dan jij <3 en waarin je blijft focussen op waar jij blij van wordt en je bewust blijft van je gevoel en emoties die je zeggen dat je een andere kant opgaat dan wat je wilt. Zo kun je je weg weer terug vinden <3

Heb je het gevoel dat je vastloopt en het jou niet lukt om afstand te nemen en het plaatje vanuit een andere laag te bekijken, laat mij je dan helpen. Kijk hier wat ik voor je kan doen en maak een afspraak met me.

V.I.P. middag of ochtend
Medium in Natuurlijk Vertrouwen