Reikicursus van Sharonna Yoga

Reiki is het doorgeven van liefdevolle helende energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf of anderen te helpen ontspannen en helen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen. Reiki stelt je open en in staat om als doorgeefluik de helende energie te kanaliseren en door te geven via de handen.” 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Dan is Reiki een hele mooie aanvulling op jouw werk. Je kunt de ander iets extra’s meegeven in de vorm van heling en ontspanning. 

De Reiki cursussen bestaan uit 2 dagdelen waarbij je geïnitieerd wordt in de Reiki.  

Initiaties zijn bepaalde rituelen die je openen en bewust maken van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd waar we onderdeel van zijn en door het lichaam stroomt. 

Bij Reiki I onderga je verschillende meditatie,- en ontspanningsoefeningen, ontvang je de inwijdingen en leer je Reiki toepassen op jezelf en de ander. 

Bij Reiki II ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende Reiki symbolen met hun mantra’s kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Een bijzondere cursus gegeven door Sharonna Yoga met persoonlijke begeleiding op je spiritueel pad. Ben je op zoek naar ontspanning, wil je beter leren omgaan met je helende gaven om zo jezelf en een ander te helpen? Doe jezelf een mooi Reiki weekend cadeau!