Sla de spiegel niet stuk!

Leef jij je droomleven? Of loop jij op de een of andere manier steeds tegen dezelfde dingen aan waarvan je denkt…waarom heb ik dit altijd!?? Waarom trek ik dit soort dingen aan terwijl ik positief in het leven sta, of het zo graag anders wil hebben?

Dit is waarom… Je krijgt in de werkelijkheid precies wat je uitstraalt. Jouw onderbewuste weet precies welke situaties jij nodig hebt om dit te transformeren, daarom trek je dit soort situaties aan in je leven! Hoe confronterend is dit? Op dat moment krijg je dus de spiegel voor die je laat zien wat er mag gebeuren om ook hierin vrijheid te gaan ervaren en waar je het verschil kunt gaan maken…en dat verschil kun je op dát moment maken, maar meestal gooien we dan de spiegel stuk omdat we het niet aan willen gaan.

Kijk je angst aan en je kunt jezelf bevrijden van jouw aantrekkingskracht zoals het nu is. Het leven, de werkelijkheid, de realiteit is voor jou nu zo omdat je een bepaalde aantrekkingskracht uitoefent. Zeg alsjeblieft niet dat deze situatie in je leven zo is, omdat mannen of vrouwen nu eenmaal zo zijn, of omdat híj of zíj nu eenmaal zo is, of omdat de wereld nu eenmaal zo is. Dan verplaats je je macht namelijk naar de buitenwereld en kun je er niets mee, dat maak je jezelf het slachtoffer van het lot. Maar zo is het niet! JIJ bent een machtige co-creëerder die vanuit jezelf, je gevoel kunt veranderen.

De complete werkelijkheid zoals hij voor jou is, is ingericht zodat JIJ hier een andere perceptie op mag plaatsen. Jij komt precies tegen in je wereld om dat elke keer weer te transformeren. Ga naar hoe JIJ je over deze situatie voelt, welk gevoel komt er bovendrijven? En is dat niet het gevoel dat wel vaker bovenkomt?…het gevoel van…’het is voor MIJ niet weggelegd’, ‘ik word weer in de steek gelaten’, ‘ik ben niet belangrijk’, ‘naar mij wordt niet geluisterd’, ‘ik ben/voel me altijd alleen’? 🙁

Keer op keer wordt dit in je leven geprojecteerd (door jezelf!) omdat je daar nog een issue op hebt zitten! En elke keer heb je dus een kans om daar iets mee te doen en het te transformeren naar neutraal. Ga naar je gevoel en kijk je verdriet, je angst, je pijn aan! Het is ‘maar’ energie die je ooit vastgezet hebt in je lichaam omdat je het toen niet aankon. En nu komt het elke keer op zodat je het alsnog mag aanzien zodat deze energie mag wegstromen. Als een ijsklontje dat door de warme liefde en aandacht van jou mag gaan smelten en oplossen. En ja, dat doet pijn, ja dat is angstig, ja dat willen we niet voelen! Maar dit is de enige weg om andere dingen in je leven te gaan aantrekken zoals je het eigenlijk graag zou zien.

Positief zijn, stoer en sterk zijn, je pijn weglachen…het is je masker. (Wist je trouwens dat masker persona betekent? 😉 ) Je masker gaat je niet helpen om een leven te creëren van vrijheid, van liefde en stroming.

We kunnen allemaal onze dromen werkelijkheid maken, je moet alleen even weten hoe het werkt 😉
Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar een leven lang dingen aantrekken in je realiteit die je niet wilt is misschien wel veel vervelender!

Durf je het niet alleen aan te gaan? Dan kan ik je helpen en zal je bijstaan met de goede vragen en de begeleiding die je nodig hebt. Stapje voor stapje samen naar een nieuw leven, ik gun het je!

Boek een sessie, kijk op de contactpagina!