Je gevoel is allesbepalend voor de manier waarop jij de wereld ervaart.

Heb jij het GEVOEL dat je ‘dik’ bent, dan is dat jouw overtuiging.

Dat wordt aan jou gespiegeld in de buitenwereld en daar krijg je bewijs van (wet van aantrekking, wat je uitstraalt krijg je terug) waardoor jij nóg meer in de overtuiging gaat en dus meer bewijs opstapelt, waardoor je dat nog meer gelooft, waardoor…etc. etc. het wordt een cyclus die je moet doorbreken.

Hoe kun je dit oplossen? Op dieet?? We weten het allemaal… de knop gaat uiteindelijk een keer om… Met hard werken val je enorm af. Maar ga je later weer ‘gewoon’ doen, dan komen de kilo’s er weer aan, met wat extra 😉

Hoe komt dat nou? Je bent bewust goed bezig, trainen en afvallen, maar onbewust, diep in je hart blijf je nog altijd ‘dezelfde’ jij.

Als je uiteindelijk alle kilo’s lichter bent, heb je nog de neiging om te denken dat je dit ‘eigenlijk’ niet bent, en je blijft voor je gevoel de ‘te dikke’ man of vrouw, die zo afgevallen is… De thermostaat van je lichaam zal weer  snel naar ‘gewoon’ gaan en je komt weer op jouw vertrouwde gewicht. Dus het is taak voor je om je INNERLIJKE THERMOSTAAT te veranderen…

Mindsetverandering

En dat is een hele mindsetverandering! Vertrouw dat iedereen zijn eigen gewicht heeft. Je bent perfect zoals je bent! Jij mag zijn wie je bent!   Weet dat je niet je hele leven kilo’s hoeft af te vallen omdat het in Nederland nu eenmaal de NORM is!  F#*… de norm! Laat het hele thema gewoon vallen, en ga genieten van het leven!

Natuur

Wij ZIJN allemaal natuur. Hebben je ooit wel eens gedacht, die boom is te dik… of die wolk had wel wat slanker gemogen? Nee toch? Alles IS gewoon.

Vergeet jouw hele gewichtsplaatje en ga leven, ga genieten van alles, daarvoor ben je hier!

Eet met plezier en genot en stop met denken aan calorieën of wat dan ook, want JE ETEN MAAKT JE NIET DIK, JE GEDACHTEN DAAROVER WEL!!!

Je gedachten en geloof maken je wereld. Ken jij ook die vrouwen die zeggen: ik kan ALLES eten, en ik blijf slank! ? Geweldige uitspraak die hun lichaam keurig volgt! Werkelijk alles is zoals jij gelooft dat het is! Creëer je leven zoals jij dat wilt!

Kijk eens naar Oprah Winfrey. Ze is een groot deel van haar leven al bezig met haar gewicht, superdun tot zwaar, alles heeft ze meegemaakt… maakt het uit wat iemand weegt? Oprah is gewoon VET COOL!! En dat heeft niets met haar gewicht te maken!

Maar de buitenwereld…

Jouw hele buitenwereld is een spiegel, vergeet dat niet. Als je in de buitenwereld ‘onrecht’ ziet en je hoort en ziet mensen die vooral over ‘dikke mensen’ oordelen, dan zegt dat veel over jouw innerlijk, jouw gevoel…er is voor JOU wat op te lossen, want ergens in jou zit een oordeel over dit thema. Mag jij van JEZELF zijn wie je bent, hoe je bent? Hoe voel je je er zelf over? DAAR mag je beginnen!

Hoe voel je je NU? En hoe zou je je voelen als je in een wereld leefde met mensen die gemiddeld 50 kilo zwaarder wegen dan jij? Voel je je dan geweldig slank? Of voel je je dan eenzaam en een buitenbeentje?

Is het voor JOU belangrijk hoe andere mensen eruit zien? Is het voor JOU belangrijk om jezelf te vergelijken met anderen?

Laat het zijn, JIJ mag er zijn! Jij bent waardevol, net als iedereen hier op aarde. Hou van jezelf, hou van het leven. Geef dit thema in je leven geen aandacht, geen levensenergie meer en heb een natuurlijk vertrouwen dat je altijd, elke dag het perfecte gewicht hebt.

Er is een mooi zorgeloos leven te leven, leef!! <3

Onderdeel van de workshop: De kracht van je geloof

Medium in Natuurlijk Vertrouwen
Workshop Wet van aantrekking in de praktijk