Je weet al een beetje hoe de wet van aantrekking werkt…maar het elke dag toepassen is echt nog wel een dingetje..!  Voor je het weet ben je alweer ‘opgeslokt door je gewone leven’ en kun je alleen maar achteraf bekijken wat je nu weer aangetrokken hebt!

Daarom is het fijn om weer even bij de les te blijven en elkaar bewust te houden van alle mogelijkheden die we kunnen ervaren als we ons gaan focussen en natuurlijk vertrouwen op wat er komt.

10 lessen komt de groep bij elkaar. Ik heb een mooi programma samengesteld.

We gaan bijvoorbeeld allemaal een eigen rijstexperiment maken, die we mee nemen naar huis en daar gaan ervaren wat het effect van woorden is. Ook gaan we met elkaar mediteren, bespreken we waarvoor emoties dienen en wat deze emoties ons vertellen. We gaan een visionboard maken, zodat we weer een duidelijk doel hebben en we kunnen daarbij een focuswiel inzetten. Hoe dat werkt, dat leer je in de workshop.

Zoals je ziet wordt niet alleen de wet van aantrekking aangehaald, maar zal echt het grotere plaatje duidelijk worden. Waarom werkt een placebo? Hoezo projecteer ik mijn wereld dan? In hoeverre kan ik mezelf aan de stroom van het leven overgeven? Ik ga het je allemaal vertellen!

Een uitgebreide workshop dus, waar we ook lekker zelf aan de slag kunnen, en waarin we elkaar kunnen inspireren en helpen bewust te blijven van wat we uitstralen en dus wat we aantrekken.

Byron Katie:  Als we onze eigen gedachten geloven, en we onszelf een verhaal vertellen, dan lijden we. ‘Mijn man heeft geen respect voor mij’, ‘ik zou dunner moeten zijn’. Dat zijn verhalen! Als er geen verhalen zijn, dan is er geen lijden.

We gaan even zelf  ‘The Work’ toepassen en dus kijken welke verhalen we onszelf vertellen en dan gaan we kijken hoe we bewust terug kunnen naar onze essentie en vanuit daar een heel ander plaatje projecteren. 😉 Vanuit die shift gaan we als logisch gevolg heel andere dingen aantrekken in ons leven.

En zo houden we weer even de vinger aan de pols en is het fijn dat we dit met de groep kunnen bespreken, dan houden we elkaar scherp en kunnen we elkaar inspireren.

Voel jij al wat voor deze workshop? Heb jij er al zin in? Geef je op!

Wanneer de nieuwe workshop begint is op dit moment onduidelijk, i.v.m. de maatregelen die genomen worden in verband met agenda 2030 van de New World Order die de regering op dit moment uitvoert.

Investering is €329,- over te maken voor aanvang van de workshop. Aanmelden kan via dit formulier

Wil jij graag een keer deze cursus meedoen, laat me weten en zet een intentie 😉 

Je eten maakt je niet DIK, je gedachten erover wel!!
Films met een boodschap