Als mens zijn we allemaal aangesloten op het levensstroomnetwerk, die ons behalve onze kracht, adem en hartkloppingen enz., ook al onze 60.000 gedachten per dag aanbiedt waaruit wij ons leven kunnen vormgeven.

Uit de gedachten kunnen we kiezen wat we verder aandacht =levensenergie geven zodat dat kan groeien en in onze fysieke realiteit kan komen.

Wat een geweldig systeem is dat toch! We ontvangen precies het leven dat we kiezen met onze gedachten, woorden (meer energie) en overtuigingen (nóg meer energie) en let vooral op het woord kiezen, want daarin ligt het grote geheim van hoe we ons leven kunnen vormgeven. We zijn niet onze gedachte, we hebben gedachten en uit die gedachten kunnen we kiezen wat we willen waarmaken in ons leven.

We creëren onze wereld met de dingen waar wij echt in geloven met ons hart.

Wat handig om te weten is…

Alle gedachten komen binnen op precies hetzelfde niveau waarop jij je bevind.

Bevind je je bijv. in een lage frequentie, dan ontvang je gedachten die bij die lage frequentie past. Je ontvangt dan bijv. gedachten.. dat niets goed is, dat je altijd pech hebt, dat je nooit beter zou kunnen, dat het voor jou niet weggelegd is…enz.

Bevind je je op een hogere frequentie, dan onvang je betere gedachten,…er is een kans…wie weet komt het wel goed…het zou best eens kunnen lukken…ik kan het vast!

Nog hogere frequentie? Gedachten als… Ik kan het!! Natuurlijk lukt het! Alles werkt voor mij!

En vanuit die gedachten gebeuren de dingen in je leven en trek je aan waar je je aandacht aan besteedt…. Als je denkt dat je altijd pech hebt, dan heb je altijd pech! Als je denkt dat het je gaat lukken, dan gaat het je lukken! Het universum geeft je namelijk gelijk! En het steunt je 100% in wat jij graag wilt en waar jij je aandacht aan besteedt…Pure liefde…<3 hoe gaaf is dat?

Het loont dus echt de moeite om je éérst beter te gaan voelen en dat kun je doen door je houding aan te passen, leuke muziek op te zetten, even te dansen, misschien even diep te ademen zodat je weer goed in contact komt met je lijf, te mediteren, te wandelen, gewoon eerst even bewust te gaan doen waar je je beter door gaat voelen!

Dan zullen er ineens andere gedachten invallen en zul je voor jezelf andere dingen creëren. Alsof je het besteld hebt zullen buitenkansjes je sneller ‘toevallen’, en zul je meer synchroniciteit ervaren.

Stem je af op het leven dat je graag wilt, we kunnen het allemaal, we hebben werkelijk allemaal dezelfde kansen!! Misschien moet je van iets verder komen om weer een hoge frequentie op te zoeken, maar iedereen kan het. En alles is mogelijk!!

We leven in een enorme soep van mogelijkheden en je kunt uitzoeken wat je wilt. Wat wil jij? Ben je er ooit echt voor gaan zitten en heb je het eens uitgeschreven…hoe ziet mijn ideale leven eruit?

We zijn allemaal uitgerust met hetzelfde systeem. We zijn zender en ontvanger tegelijk! En dat wat jij uitzendt zul je ontvangen…

Is dát wat je ontvangt niet wat je wilt? Zend dan wat anders uit! Het leven is simpel, als je weet hoe het werkt 😉

meer weten over de wet van aantrekking? Kom naar de Workshop Wet van aantrekking en spiegelogie!

Spiegelogiefanclub in Rijsenhout!
Verhuur zaal